top of page
DSC00295.jpg

destination

wedding

Trouwen in het buitenland

Ga je trouwen in het buitenland en wil je deze bijzonder gebeurtenis in die prachtige setting laten vereeuwigen op beeld? Ik reis dolgraag met jullie mee naar jullie droombestemming in het buitenland! Of dit nu Italië, IJsland of Zuid-Afrika is. Ik ben dol op reizen en heb al meerdere bruiloften in het buitenland mogen vastleggen. Daarnaast ben ik in 2022 zelf getrouwd in Toscane, een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik weet dus zelf hoe speciaal het is om met een select gezelschap naar een droomplek af te reizen om daar de liefde te vieren. Ik kan het alleen maar heel erg aanraden! Dit bijzondere moment vastleggen op film zorgt er voor dat je dat speciale weekend nog heel vaak kunt herbeleven. 

Videograaf in het buitenland

Aanbod

Voor bruiloften heb ik twee verschillende pakketten samengesteld. Het Standaard Pakket en het Combi Pakket. Beide pakketten beginnen bij 6 uur. Met het Standaard Pakket leg ik jullie prachtige dag vast op video. Als je kiest voor het Combi Pakket, krijg je er naast de video ook een deel fotografie bij in. Zo maak ik een prachtige reportage van jullie als bruidspaar op een mooie locatie en maak ik foto's met de gasten. De focus ligt verder wel op video, maar het is een mooie combinatie van beide. Natuurlijk kun je een fotograaf en videograaf los boeken, maar mocht je graag een combi van beiden willen, kun je bij mij terecht!

Pakketten

Standaard Pakket: vanaf 1895

Combi Pakket: vanaf 2195

+ Buitenland

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Digitale aanlevering binnen 6-10 weken

✗ 6 uur aanwezig
✗ Fotoalbum met jullie mooiste foto's
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)

✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Digitale aanlevering binnen 12 weken

✗ 2x overnachting

✗ Reiskosten (vliegtickets, benzine, tol)

Dit komt vaak neer rond de 550 euro (voor Italië). Maar dit is uiteraard afhankelijk van de locatie waar jullie trouwen. 

Ervaringen

We zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk gekozen hebben Merel in de arm te nemen. We hebben lang getwijfeld of we wel een videograaf wilden, het komt toch bovenop de al niet geringe kosten van een fotograaf. Maar Merel was hartstikke flexibel en dacht goed mee met onze wensen. In de voorbereiding was ze zeer prettig en helder in de communicatie en op de dag zelf ging ze helemaal op in de dag. We hebben haar amper opgemerkt en toch staat álles er op! Heel erg bijzonder om bewegend beeld te hebben van die dag, het geeft toch een hele andere indruk dan de foto's. Lang verhaal kort: érg blij met Merel en haar mooie video! (Ursula)

Zij trouwden al in het buitenland

DSC02113.jpg

Wil je graag meer informatie?

bottom of page