top of page
Videograaf Groningen
Logo cirkel-29.png

Hi! Wat leuk dat je rondsnuffelt op mijn website! Wellicht ben je benieuwd geworden wie er achter de beelden schuilgaat. Ik ben Merel en ik ben 28 jaar. Samen met mijn man woon ik onder de rook van Groningen op een fijne plek bij de natuur. Voor mijn werk reis ik heel Nederland door en ga ik de grens over voor mooie opdrachten in het buitenland. Op mijn kantoor in Groningen ben ik vaak te vinden. 
 

Vanaf jongs af aan legde ik al alles vast met mijn digitale fotocameraatje en maakte ik overal filmpjes en foto's van. In mijn laatste jaar van mijn studie Communicatie in Groningen heb ik me gespecialiseerd in Mediastiek (iets met film). Ook daar kwam ik er achter dat ik graag verhalen vastleg op beeld. De combinatie en afwisseling van film en fotografie vind ik heel leuk! Daarnaast heb ik mijn eigen Italië blog genaamd Allora. Hierop deel ik tips en mijn eigen vakantiekiekjes. 

In 2019 heb ik de sprong gewaagd en ben ik volledig voor mijzelf gaan werken. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds mijn droombaan en hoop ik anderen blij te maken met mijn creaties.

 

OVER MIJ

Het liefst zit ik de hele dag met een glas wijn in mijn ene hand en met een bitterbal in mijn andere hand de Bourgondiër uit te hangen. 

Ik houd heel erg van reizen en als het aan mij ligt gaan we iedere maand op vakantie. Italië staat met stip bovenaan als favoriet vakantieland. 

In september 2022 trouwde ik met mijn grote liefde in het prachtige Toscane.

Ik ben dol op harige honden. In de toekomst wil ik zelf ook graag een hond die op een beer lijkt.

Flightradar24 is mijn favoriete website als het strak blauw is. Dan spot ik namelijk graag vliegtuigen en ben ik benieuwd waar ze heen gaan en waar ze vandaan komen (en wens ik vaak dat ik in dat vliegtuig zat) #guiltypleasure

Thuis kook ik bijna alleen maar Italiaans eten, omdat het zo lekker is.

Ik neem het leven niet te serieus en sta bekend als een sarcast. 

Meer over mij weten? Volg me op Instagram!

ok, een paar weetjes dan

DSC07719.jpg
Jeroen & Merel (443).jpg
Merel.jpg
bottom of page