Hoi! Wat leuk dat je rondsnuffelt op mijn website! Wellicht ben je wel benieuwd geworden wie er achter de beelden schuilgaat. Daarom zal ik even kort wat over mezelf vertellen. Ik ben Merel en ik ben 24 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in een woontoren aan het station in Utrecht. 
 

Mijn hele leven lang legde ik alles al vast met mijn digitale fotocameraatje en maakte ik overal filmpjes, foto's en aftermovies van. Tijdens mijn studie Communicatie in Groningen heb ik ook veel gedaan met film. In mijn laatste jaar heb ik me gespecialiseerd in Mediastiek (iets met film). Ook daar kwam ik er achter dat ik erg graag film en ben ik het langzamerhand steeds meer zelf gaan oppakken. Naast het filmen vind ik fotograferen ook erg leuk om te doen!

Na mijn studie ben ik eerst gaan werken als Communicatiemedewerker en sinds juni 2019 ben ik me volledig gaan focussen op mijn eigen bedrijf in Videografie en Fotografie. Het is al heel lang mijn droom om als Videograaf en Fotograaf te werken en nu kan ik eindelijk deze droom gaan verwezenlijken :)

over mij

ok, een paar weetjes dan

Het liefst zit ik de hele dag met een glas wijn in mijn ene hand en met een bitterbal in mijn andere hand de Bourgondiër uit te hangen. 

Ik houd heel erg van reizen en als het aan mij ligt gaan we iedere maand op vakantie

Ik ben dol op harige honden. In de toekomst wil ik zelf ook graag een hond die op een beer lijkt.

Flightradar24 is mijn favoriete website als het strak blauw is. Dan spot ik namelijk graag vliegtuigen en ben ik benieuwd waar ze heen gaan en waar ze vandaan komen (en wens ik vaak dat ik in dat vliegtuig zat) #guiltypleasure

Thuis kook ik bijna alleen maar Italiaans eten, omdat het zo lekker is.

Streepjes en donkerblauwe kleren zijn mijn favoriet!