DSC09200.jpg
Logo cirkel-29.png

Hi! Wat leuk dat je rondsnuffelt op mijn website! Wellicht ben je benieuwd geworden wie er achter de beelden schuilgaat. Ik ben Merel en ik ben 26 jaar. Samen met mijn vriend woon ik op 70 meter hoogte in Groningen. Hiervoor hebben we 3 jaar in Utrecht gewoond, maar ik ben weer terug naar mijn roots, want er gaat immers niets boven Groningen! Voor mijn werk reis ik wel heel Nederland door en ga ik de grens over voor mooie opdrachten in het buitenland. 
 

Vanaf jongs af aan legde ik al alles vast met mijn digitale fotocameraatje en maakte ik overal filmpjes en foto's van. In mijn laatste jaar van mijn studie Communicatie in Groningen heb ik me gespecialiseerd in Mediastiek (iets met film). Ook daar kwam ik er achter dat ik graag verhalen vastleg op beeld. De combinatie en afwisseling van film en fotografie vind ik heel leuk!

In 2019 heb ik de sprong gewaagd en ben ik volledig voor mijzelf gaan werken. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds mijn droombaan en hoop ik anderen blij te maken met mijn creaties.

 

Het liefst zit ik de hele dag met een glas wijn in mijn ene hand en met een bitterbal in mijn andere hand de Bourgondiër uit te hangen. 

Ik houd heel erg van reizen en als het aan mij ligt gaan we iedere maand op vakantie. Italië staat met stip bovenaan als favoriet vakantieland. 

In 2022 stap ik zelf in het huwelijksbootje in Toscane.

Ik ben dol op harige honden. In de toekomst wil ik zelf ook graag een hond die op een beer lijkt.

Flightradar24 is mijn favoriete website als het strak blauw is. Dan spot ik namelijk graag vliegtuigen en ben ik benieuwd waar ze heen gaan en waar ze vandaan komen (en wens ik vaak dat ik in dat vliegtuig zat) #guiltypleasure

Thuis kook ik bijna alleen maar Italiaans eten, omdat het zo lekker is.

Ik neem het leven niet te serieus en sta bekend als een sarcast. 

Meer over mij weten? Volg me op Instagram!

ok, een paar weetjes dan

Fotograaf en Videograaf Groningen en Utrecht
Fotograaf en Videograaf Groningen en Utrecht
Merel.jpg

OVER MIJ