top of page

Personal Branding Video

Laat beelden spreken

Loop jij al langer met het idee om jouw personal brand naar een hoger niveau te tillen? Maar is het er nog nooit van gekomen of heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat mij jou helpen om je verhaal te vertalen naar een pakkende video.

Met een personal branding video geef je je (potentiële) klant een bijzonder inkijkje in jouw bedrijf en wie jij bent. We zeggen namelijk wel dat we graag klanten willen aantrekken die bij ons passen, maar hoe weet een klant of jij bent wat ze zoeken? Precies! Door jezelf te laten zien en de beelden te laten spreken! 

Boek hier je personal branding shoot

Een video geeft een beter beeld van wie je bent en versterkt je merk. Het helpt om vertrouwen te krijgen bij je klant, doordat ze een gezicht zien en stem horen. Klanten leren jou hiermee echt beter kennen. 

Via onze telefoon en laptop hebben we altijd direct toegang tot allerlei vormen van informatie, maar we worden daardoor ook overspoelt. We multi-taken graag en hebben een korte spanningsboog. Je betrapt jezelf er vast weleens op dat je tijdens het kijken van een serie ook ondertussen op je telefoon zit te scrollen. Het is moeilijk om in die overvloed van informatie op te vallen. Er is geen beter middel dan het overdragen van informatie via een video. Het is makkelijk, voldoet aan onze spanningsboog en is een stuk leuker!

Waarom een video?

scroll

4x waar een video allemaal wel niet goed voor is 

Het vergroot je bereik
Door gebruik te maken van video content wordt je bereik groter. De video is makkelijk te delen via verschillende kanalen en kan ook door anderen simpel worden verspreid op het wereldwijdeweb. Jouw potentiële klanten bekijken eerder een video dan dat ze een stuk tekst gaan lezen. Ze klikken dus sneller een video open en worden daardoor sneller blootgesteld aan jouw informatie.

Roept emoties op bij je doelgroep
Met een video trek je meer de aandacht en val je op tussen de rest van het aanbod. Bewegende beelden in combinatie met geluid roept emoties op bij jouw doelgroep. Op deze manier maak je jouw doelgroep meer betrokken bij je bedrijf en maak je het persoonlijker. 

Verbetert je SEO

Door video content kom je hoger in de zoekresultaten op Google terecht. Vooral als je je video op media zoals YouTube plaatst. Vergeet namelijk niet dat YouTube een onderdeel is van Google. Daarnaast is YouTube de tweede meest gebruikte zoekmachine.

Verhoogt conversie

Als je video's inzet verhoog je daarmee je conversie. Voordat mensen een product of dienst bij jou gaan kopen, gaan ze eerst online opzoek naar wie jij bent en wat jij doet. Door een video in te zetten pak je ze meteen in en raken mensen sneller geneigd om tot aankoop over te gaan. 

DSC09028.jpg

Behind the scenes

Het is natuurlijk ook niet onbelangrijk om te weten wie er achter de beelden schuilgaat! Mijn naam is Merel en ik help je graag mee in het proces van het maken van een personal branding video. Ik begeleid je in het creëeren van de tekst en het uitwerken van het concept. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en mensen hierin te helpen. 

 

Ik vind het heel belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Het is kwetsbaar om je verhaal te vertellen en jezelf in beeld te brengen. Daar ben ik me heel erg van bewust en ik wil je graag het zelfvertrouwen geven en je hierin begeleiden. 

Tijdens de opnames hoor je mij vanachter de camera allerlei kreten uitslaan. Ik word namelijk ontzettend enthousiast van mooie beelden maken. Ik hoop dat ik je kan aansteken met mijn enthousiasme en dat er een fijne sfeer ontstaat. Zo maken we er samen een geweldige video van die past bij wie jij bent. 

Mijn video's hebben een dromerige sfeer waarin ik storytelling toepas. Ik ben geen groot voorstander van voor de camera je verhaal vertellen, maar op een speelse manier iets van jou laten zien. Ik houd van een ruw randje die zorgt dat de perfectie er niet vanaf druipt, maar dat het echt en puur is.

Investering

Er zijn hieronder twee pakketten samengesteld. Je kunt namelijk ook kiezen voor een personal branding video + shoot. Hierbij ontvang je ook 10 mooie foto's. Deze foto's kun je gebruiken voor op je website en social kanalen. Hierdoor is al het beeldmateriaal in dezelfde style en scheelt het jou tijd.

Pakket: Personal Branding Video

✗ Intake gesprek om er achter te komen wat jou drijft en wat je graag aan je klanten wil laten zien
✗ Een brainstormsessie (1 uur)

✗ Een draaiboek waardoor het duidelijk is wat het plan is tijdens de opnames

✗  Een moodboard 

✗  Advies over de tekst die je inspreekt

✗  Advies over kleding en styling 

✗  Je ontvangt twee video's. Met en zonder ondertiteling. Duur van video is 1-2 minuten. En wordt aangeleverd in 16:9 formaat (21:9 kan op aanvraag)

✗  De beelden worden vakkundig nabewerkt voor het mooiste resultaat

✗  Een correctieronde om te zorgen dat de video helemaal naar jouw wens is

Vanaf

 1495

Pakket: Personal Branding Plus

Intake gesprek om er achter te komen wat jou drijft en wat je graag aan je klanten wil laten zien
✗ Een brainstormsessie (1 uur)

✗ Een draaiboek waardoor het duidelijk is wat het plan is tijdens de opnames

✗  Een moodboard

✗  Advies over de tekst die je inspreekt

✗  Advies over kleding en styling

✗  Je ontvangt twee video's. Met en zonder ondertiteling. Duur van video is 1-2 minuten. En wordt aangeleverd in 16:9 formaat (21:9 kan op aanvraag)

✗  De beelden worden vakkundig nabewerkt voor het mooiste resultaat

✗  Een correctieronde om te zorgen dat de video helemaal naar jouw wens is

✗ Minishoot 10 foto's

Vanaf

1620

Prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (0,26 cent p/km) en eventuele locatiekosten

Hoe ziet een opnamedag eruit? 

We beginnen op de afgesproken locatie en het afgesproken tijdstip. Waar dat is bepalen we van tevoren. Dit kan een externe locatie zijn, bij je thuis of gewoon buiten in de stad. Daar starten we eerst op met een lekker kopje koffie of thee. We bespreken wat we allemaal gaan doen en nemen samen de planning door. De opnames duren ongeveer 4-5 uur. 

Aan het einde van de opnames nemen we de audio op. Je kunt de tekst gewoon voorlezen. De tekst heb jij van tevoren gemaakt en hebben we al samen besproken en aangepast. Door de audio aan het einde op te nemen weten we al wat voor shots we hebben gemaakt. Soms is een wijziging in de tekst dan nog leuk, zodat het extra goed aansluit bij de beelden. 

Je ontvangt binnen 4 weken de eerste versie van de video. Je kunt met een correctieronde dan nog suggesties en feedback geven. Ik kan daardoor de video nog aanpassen en zorg daarmee dat het helemaal naar jouw wens is. 

Tijdens de opnames kun je 3 keer van kleding wisselen. Zo zijn de shots divers en wordt dat in de eindmontage toch tot één geheel gemaakt. Ik geef je advies over welke kledingsets het beste passen. We komen tussendoor ook terug op ons startpunt, dus hier kun je dan van kleding wisselen en even pauze houden.

Na de opname dag ga ik aan de slag met het eindresultaat. Ik zoek passende sfeermuziek voor je uit en monteer je tekst onder de beelden. Daarnaast zorg ik dat alle beelden nabewerkt zijn, zodat je nog meer van het scherm spat. 

Vervolgens krijg jij je de final versie in je mailbox met en zonder ondertiteling. Je kunt de video downloaden en zelf uploaden op YouTube, Vimeo of Instagram. Het is dan echt tijd om jezelf te laten zien aan jouw publiek! 

2

1

3

4