top of page
Bedrijfsfotografie Groningen, Bedrijven Fotoshoot Groningen

fotografie

bedrijfs

Breng jouw bedrijf tot leven met beeld


Wil je meer van het bedrijf laten zien en kunnen jullie wel een frisse branding gebruiken? Ik maak pure foto's die het bedrijf een authentiek en vernieuwend gevoel geven. Laat mensen bij jullie naar binnen kijken en verbind daarmee sneller met nieuwe klanten. Wil je meer informatie of wil je een offerte opvragen? Vul dan hier het formulier in.​

 

Portretten

Mensen willen niet samenwerken met een gebouw en een lap aan tekst die de kern van het bedrijf probeert uit te leggen. Mensen willen zaken doen met mensen. Zien wie er achter het bedrijf schuilt gaat. Wat voor team er dagelijks aan er slag is. Ik help je om de ''over ons'' pagina om te toveren tot een visitekaartje die zorgt dat je opvalt en vertrouwen creëert.  

Je kunt een speciaal pakket boeken die alleen gericht is op portretfoto's van alle werknemers in het bedrijf. Ik lever per persoon twee bewerkte foto's af. Tarieven hiervan zijn afhankelijk van het aantal personen. Dit pakket bevat een uur fotografie en loopt op bij meerdere personen. Vraag gerust een offerte aan voor een pakket op maat.

Een inkijkje

''Mijn werkwijze past niet bij elk bedrijf''

Naast de mensen die er werken is het ook belangrijk om te laten zien hoe het bedrijf er van binnen uitziet. Vanaf welke plek werken jullie? Welke dingen typeert jullie bedrijf? Of het nu voor klanten is of toekomstige werknemers het geeft een vertrouwd gevoel om even binnen te kijken.

Ik schiet authentieke beelden van jullie bedrijf en leg de werksfeer vast. Deze beelden geven weer hoe jullie aan het werk zijn en hoe het er aan toe gaat. Misschien leveren jullie wel drukwerk als bedrijf en wil je laten zien hoe het gemaakt wordt. Of produceren jullie vegetarische groenteburgers of een duurzame kledinglijn.


 

scroll

Mijn werkwijze

 

Voordat ik voor jullie aan de slag kan, is het goed om te weten wat mijn werkwijze is. Deze past namelijk niet bij elk bedrijf. Ik werk graag als vlieg op de muur en opereer het liefst alleen. Dit geeft mij de ruimte en vrijheid om mijn creativiteit te laten stromen. Zo werk ik bijvoorbeeld niet met draaiboeken die door een ander op voorhand zijn uitgetypt. Ook maak ik geen 1-op-1 kopie van voorbeelden die mij worden toe gemaild. Uiteraard werk ik wel met de wens van de opdrachtgever in mijn achterhoofd, maar ben ik ook iemand die creëert en niet alleen uitvoert. Als opdrachtgever geef je mij hierin een bepaalde vrijheid en vertrouwen. Vanuit deze basis kan ik het beste iets creëeren voor jullie bedrijf. Iets dat eruit springt en geen standaard beelden oplevert. Iets dat bij jullie past en de sfeer goed weergeeft.

Voorafgaand bespreken we samen wat jullie wensen zijn. Dit doen we tijdens een telefonische/online intake. Tijdens dit gesprek komen we er achter of we op één lijn liggen en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als we een goede match zijn, plannen we een moment in waarop ik langskom op de werkvloer.

Heeft jullie bedrijf nog niet een professionele uitstraling?
Zijn er nieuwe beelden op de website nodig?

 Wordt er momenteel veel gebruik gemaakt van standaard (stockfotografie) beelden?

 Ontbreken er foto's van het team of is het een rommelige verzameling geworden?

☞ Willen jullie nieuwe werknemers aantrekken?
☞ Is het tijd om te laten zien wat jullie als bedrijf in huis hebben?

Logo cirkel-35.png

Portretten

✗ Telefonische/ online intake

✗ 1 uur fotografie

✗ 2 nabewerkte foto's per persoon
✗ Digitale aanlevering 
✗ Opleveringstermijn in overleg

✗ Exclusief reiskosten en parkeerkosten

Een inkijkje

✗ Telefonische/ online intake

✗ 1 uur fotografie

✗ 20 nabewerkte foto's

✗ Digitale aanlevering 
✗ Opleveringstermijn in overleg

✗ Exclusief reiskosten en parkeerkosten

All in

✗ Telefonische online/intake

✗ 2 uur fotografie

✗ 20 nabewerkte foto's + 2 foto's per persoon
✗ Digitale aanlevering 

✗ Opleveringstermijn in overleg

✗ Exclusief reiskosten en parkeerkosten

✗ 65 euro korting

390

Vanaf

470

Vanaf

785

Vanaf

Alle prijzen zijn exclusief btw. en reiskosten (0,26 cent p/km)

Selectie van bedrijven waar ik voor heb gewerkt:

Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Bedrijfsvideo Groningen
Logo_OVMGroup_labels_OVM.png

Het hele verhaal van het bedrijf vertellen?

Met mooie foto's zet je de eerste stap in de goede richting om het bedrijf een betere uitstraling te geven en te vertellen waar jullie voor staan. Wil je het hele verhaal vertellen en meer klanten aantrekken? Laat mij een pakkende bedrijfsvideo voor jullie maken. Bewegend beeld zegt altijd meer dan een plat beeld, dus willen jullie er helemaal voor gaan? Boek dan ook een bedrijfsvideo erbij! Een bijkomend voordeel is dat de foto's en video in dezelfde style worden opgeleverd. 

Wil je graag meer informatie?

bottom of page