PERSONAL

BRANDING

Laat zien wie je bent en wat jou uniek maakt!

Wil jij graag meer klanten aantrekken? Laat zien wie er achter je bedrijf schuilgaat en maak het persoonlijk. Je wil je dienst of product verkopen, omdat klanten worden aangetrokken door jouw persoonlijkheid, door jouw unieke kijkwijze of door jouw style. Laat zien wie jij bent en trek daardoor je ideale klant aan. Ik ga heel graag met jou op pad om beelden te maken die passen bij jou als persoon en bij het bedrijf dat je runt met hart en ziel. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat het vastleggen van jou op een ontspannende en natuurlijke manier gebeurt. 

Zij gingen jou voor

Aanbod

Er zijn verschillende pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Zo kunnen we een shoot inplannen van een half uur. Deze shoot is lekker laagdrempelig. Stel je hebt alleen een paar foto's nodig voor op je website dan zou dit een fijne optie kunnen zijn. Heb je een nieuwe website en nog geen geschikte foto's die daarbij aansluiten of heb je op je social kanalen vaak een beeld van jezelf nodig? Dan is de uitgebreide shoot van 1,5-2 uur een geschikte optie! Heb je met regelmaat nieuwe foto's nodig, omdat je niet altijd dezelfde wil gebruiken en graag actuele foto's wil plaatsen? Dan is het pakket voor elk kwartaal heel fijn! We spreken dan iedere seizoen een shoot af. Ik kijk met je mee wat bij je bedrijf past en wat je nog nodig hebt. Door voor het hele jaar alvast te boeken, bespaar je op de pakketprijs en daarnaast leren we elkaar een stuk beter kennen, waardoor samen shooten ook steeds gemakkelijker wordt. 

Ff wat kiekjes

✗ Telefonische intake

✗ 30 min fotografie
✗ 1 kledingwissel

✗ Minimaal 10 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

Give me more

✗ Telefonische intake

✗ 1,5-2 uur fotografie
✗ 4 kledingwissels

✗ Minimaal 40
 nabewerkte foto's

✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

All seasons

✗ Telefonische intake
✗ Bedrijfsscan

✗ 4x 1,5-2 uur

✗ 4x minimaal 40 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

✗ 230 euro korting

125

295

950

Ervaringen

Wat ben ik blij met de foto's die Merel van mij heeft gemaakt! Ik vind het zelf totaal niet fijn om voor de camera te staan (omdat ik zelf ook fotograaf ben), maar toch wist Merel mij volledig op mijn gemak te stellen. De tijd vloog voorbij en nu heb ik super veel foto's die ik heel goed kan gebruiken. Thanks Merel! (Charlotte)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Wil je graag meer informatie?