BRANDING

PERSONAL

Laat zien wie je bent en wat jou uniek maakt!

Wil jij graag meer klanten aantrekken en klanten die passen bij jou? Laat zien wie er achter je bedrijf schuilgaat en maak het persoonlijk. Je wil je dienst of product verkopen, omdat klanten worden aangetrokken door jouw persoonlijkheid, door jouw unieke kijkwijze of door jouw style. Laat zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Het vastleggen van jouw bedrijf zit hem naast krachtige portretten ook in de details die jouw bedrijf jou maken. Ik wil jouw verhaal vertellen in beelden. Door een intake voorafgaand aan de shoot vinden we samen de essentie van de beelden voor jouw online uitstraling. Ik ga heel graag met jou op pad om beelden te maken die passen bij jou als persoon en bij het bedrijf dat je runt met hart en ziel. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat het vastleggen van jou op een ontspannende en natuurlijke manier gebeurt. 

Zij gingen jou voor

Aanbod

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Een korte laagdrempelige shoot voor een paar nieuwe foto's, een uitgebreide shoot voor een fijne beeldbank of een all seasons pakket waarin we elk seizoen samen op pad gaan en je iedere 3 maanden kunt wisselen in beelden. Ik stuur je iedere keer een reminder voor een nieuwe afspraak. Door voor het hele jaar alvast te boeken, bespaar je op de pakketprijs en daarnaast leren we elkaar een stuk beter kennen, waardoor samen shooten ook steeds gemakkelijker wordt. Tijdens de intake denk ik met je mee over de uitstraling van je bedrijf, de kleding, kleuren, setting en probeer ik je alvast een beetje te leren kennen in wat je drijft en wie je bent. 

Ff wat kiekjes

✗ Telefonische intake

✗ 30 min fotografie
✗ 1 kledingwissel

✗ Minimaal 10 
nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Alleen beschikbaar in Utrecht

Give me more

✗ Telefonische intake

✗ 2-3 uur fotografie
✗ 3 kledingwissels

✗ Minimaal 30
 nabewerkte foto's

✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

All seasons

✗ Telefonische intake

✗ 4x 2-3 uur

✗ 4x minimaal 30 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

✗ 230 euro korting

127

357

1197

P
PO
pop
popu
popup

Wat ben ik blij met de foto's die Merel van mij heeft gemaakt! Ik vind het zelf totaal niet fijn om voor de camera te staan (omdat ik zelf ook fotograaf ben), maar toch wist Merel mij volledig op mijn gemak te stellen. De tijd vloog voorbij en nu heb ik super veel foto's die ik heel goed kan gebruiken. Thanks Merel! (Charlotte)

Ervaringen

Merel Mollema Fotografie - Anne - 20.jpg

Wil je graag meer informatie?

Alle prijzen zijn exclusief btw.