Personal Branding Shoot Fotoshoot Utrecht Groningen

BRANDING

PERSONAL

Laat zien wie je bent en wat jou uniek maakt!

Wil jij graag meer klanten aantrekken en klanten die bij jou passen? Laat zien wie er achter je bedrijf schuilgaat en maak het persoonlijk. Je wil je dienst of product verkopen, omdat klanten worden aangetrokken door jouw persoonlijkheid, door jouw unieke kijkwijze of door jouw style. Laat zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Het vastleggen van jouw bedrijf zit hem naast krachtige portretten ook in de details die horen bij jou. Ik wil graag je verhaal vertellen in beelden. Door een intake voorafgaand aan de shoot vinden we samen de essentie van de beelden. Ik ga heel graag met je op pad om beelden te maken die passen bij jou als persoon en bij het bedrijf dat je runt met hart en ziel. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt en dat het vastleggen van jou op een ontspannende en natuurlijke manier gebeurt. 

Zij gingen jou voor

Aanbod

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Een korte laagdrempelige shoot voor een paar nieuwe foto's, een uitgebreide shoot voor een fijne beeldbank of een all seasons pakket waarin we elk seizoen samen op pad gaan en je iedere 3 maanden kunt wisselen in beelden. Ik stuur je iedere keer een reminder voor een nieuwe afspraak. Door voor het hele jaar alvast te boeken, bespaar je op de pakketprijs en daarnaast leren we elkaar een stuk beter kennen, waardoor samen shooten alleen maar leuker wordt. Tijdens de intake denk ik met je mee over de uitstraling van je bedrijf, de kleding, kleuren, setting en probeer ik je alvast een beetje te leren kennen in wat je drijft en wie je bent. Bij het 'Give me more pakket' is het sinds kort ook mogelijk om een korte video te boeken. 

Ff wat kiekjes

✗ Online intake

✗ 30 min fotografie
✗ 1 kledingwissel

✗ 10 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Alleen beschikbaar in Groningen (of Utrecht)

Give me more

✗ Telefonische/ Zoom intake
✗ Persoonlijk moodboard

✗ 2 uur fotografie
✗ 3 kledingwissels

✗ 30 nabewerkte foto's

✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

All seasons

✗ Telefonische/ Zoom intake

✗ Persoonlijk moodboard

✗ 4x 2 uur

✗ 4x 30 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering
binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

✗ 225 euro korting

145

355

1195

P
PO
pop
popu
popup

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Merel Mollema Fotografie - Anne - 20.jpg

Wil je graag meer informatie?

Ervaringen

Wat ben ik blij met de foto's die Merel van mij heeft gemaakt! Ik vind het zelf totaal niet fijn om voor de camera te staan (omdat ik zelf ook fotograaf ben), maar toch wist Merel mij volledig op mijn gemak te stellen. De tijd vloog voorbij en nu heb ik super veel foto's die ik heel goed kan gebruiken. Thanks Merel!

 

- Charlotte -

Samenwerken met Merel is absoluut aan te raden! Dankzij haar oog voor detail en rustige en relaxte aanpak is voor de camera staan totaal niet ongemakkelijk. Zelfs als je niet van op de foto's gaan houdt, Merel maakt het ontzettend leuk (en gezellig)! Ik heb nu al twee keer een business shoot gepland en ben super blij met het eindresultaat. Mooie, frisse beelden die ik zowel voor mijn bedrijf als privé kan gebruiken. Topper!

 

- Yvanka - 

Wauw! Ik ben zo blij met de foto's van onze minishoot, Merel! Zo'n korte shoot en dan zo veel mooie en bruikbare foto's. Het was een feestje om met je samen te werken. Je stelde me goed op mijn gemak en het ging gewoon heel fijn en soepel. Dank je wel! Ik kom zeker nog eens bij je terug.

 

- Dorien -