DSC07783.jpg

BRANDING

PERSONAL

Fotoshoot voor ondernemers

Wil jij graag meer klanten aantrekken, maar vooral klanten die bij jou passen? Laat zien wie er achter je bedrijf schuilgaat en maak het persoonlijk. Het is als ondernemer super belangrijk om te laten zien wie jij bent. Zo is de kans dat jij een shoot bij mij gaat boeken als je niet weet hoe ik eruit zie denk ik heel klein. Je wil namelijk graag weten wie jou op de foto gaat zetten, dus je hebt vast eerst even opgezocht hoe ik eruit zie. 

Bij jouw bedrijf is dat net zo. Klanten willen weten wie jij bent. Door goede foto's in te zetten laat je daar meer van zien en kom je professioneel over. Je wil je dienst of product verkopen, omdat klanten worden aangetrokken door jouw persoonlijkheid, door jouw unieke kijkwijze of door jouw stijl. Laat zien wie jij bent en wat jij te bieden hebt. Het vastleggen van jouw bedrijf zit hem naast krachtige portretten ook in de details die horen bij jou. Ik wil graag je verhaal vertellen in beelden. Door een intake voorafgaand aan de shoot vinden we samen de essentie van de beelden. Ik ga heel graag met je op pad om beelden te maken die passen bij jou als persoon en bij het bedrijf dat je runt met hart en ziel. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt en dat het vastleggen van jou op een ontspannende en natuurlijke manier gebeurt. 

Zij gingen jou voor

Werkwijze

Mijn werkwijze is volledig gericht op jou als ondernemer. Ik wil jou vastleggen zoals jij bent en zoals jij over wil komen bij je klanten. Dat begint bij een goede voorbereiding van de shoot. Zo beginnen we altijd eerst met een intake. Tijdens dit gesprek wil ik je graag beter leren kennen en ben ik benieuwd wat jou drijft. Afhankelijk van welke shoot je boekt, werk ik dit uit. Bij een minishoot is dit aan de hand van een online intakeformulier en bij een uitgebreide shoot (give me more pakket) werk ik een style guide voor je uit. Hier wordt jouw idee bij de shoot vormgegeven aan de hand van kleuren, voorbeelden en ideeën. Op die manier word je ook zelf van tevoren aan het denken gezet. Dat vind ik heel belangrijk, omdat dat zorgt dat jij uiteindelijk ook beelden laat maken die jij nodig hebt en die passend zijn. Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je bij mij op je gemak voelt. Het is kwetsbaar om voor de camera te staan, dus je moet je bij mij ook open kunnen stellen. Daarom is een intake ook zo belangrijk! Je krijgt het beste resultaat als je het samen doet!

★ Intake om elkaar beter te leren kennen

★ Een style guide waarin alle plannen staan uitgewerkt d.m.v. kleuren, voorbeelden en ideeën. 

★ Jij mag een locatie kiezen, maar ik kan altijd met je meedenken!

★ Een fotogalerij waarin jezelf je favorieten kunt selecteren

★ Mogelijkheid tot extra beelden

★ Tips voor outfits en setting

★ Optie tot korte video bij de shoot

Aanbod

Er zijn verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Een korte laagdrempelige shoot voor een paar nieuwe foto's, een uitgebreide shoot voor een fijne beeldbank of een all seasons pakket waarin we elk seizoen samen op pad gaan en je iedere 3 maanden kunt wisselen in beelden. Ik stuur je iedere keer een reminder voor een nieuwe afspraak. Door voor het hele jaar alvast te boeken, bespaar je op de pakketprijs en daarnaast leren we elkaar een stuk beter kennen, waardoor samen shooten alleen maar leuker wordt. Tijdens de intake denk ik met je mee over de uitstraling van je bedrijf, de kleding, kleuren, setting en probeer ik je alvast een beetje te leren kennen in wat je drijft en wie je bent. Bij het 'Give me more pakket' is het mogelijk om een korte video te boeken. Deze kun je gebruiken als 'header' voor op je website of kan ik voor je omzetten naar een mooie Reel voor op je Instagram. Stuur me een bericht voor meer info!

P
PO
pop
popu
popup

Ff wat kiekjes

✗ Online intake

✗ 30-45 min fotografie
✗ 1 kledingwissel

✗ 10 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Alleen beschikbaar in Groningen (of Utrecht)

Give me more

✗ Telefonische/ Zoom intake
✗ Persoonlijke style guide

✗ 2 uur fotografie
✗ 3 kledingwissels

✗ 30 nabewerkte foto's

✗ Digitale aanlevering binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten
Optioneel een korte video bij te boeken

All seasons

✗ Telefonische/ Zoom intake

✗ Persoonlijke style guide

✗ 4x 2,5 uur

✗ 4x 30 nabewerkte foto's
✗ Digitale aanlevering
binnen 2 weken

✗ Exclusief reiskosten

✗ 205 euro korting
Ook verkrijgbaar met ''Ff wat kiekjes''

165

425

1495

Alle prijzen zijn exclusief btw, reiskosten (0,21 cent p/km) en eventuele parkeerkosten

Merel Mollema Film & Fotografie - Yvanka - aug21 -  7.jpg

Samenwerken met Merel is absoluut aan te raden! Dankzij haar oog voor detail en rustige en relaxte aanpak is voor de camera staan totaal niet ongemakkelijk. Zelfs als je niet van op de foto's gaan houdt, Merel maakt het ontzettend leuk (en gezellig)! Ik heb nu al twee keer een business shoot gepland en ben super blij met het eindresultaat. Mooie, frisse beelden die ik zowel voor mijn bedrijf als privé kan gebruiken. Topper!

 

- Yvanka Bouman - 

Merel Mollema Fotografie - Anne - 20.jpg

Wil je graag meer informatie?