bruiloftvideo.

Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Leuk! Stuur mij een mailtje via het contactformulier. Zo kunnen we kijken of jouw dag nog beschikbaar is. Wil je gewoon wat extra info? Dan mag je me natuurlijk ook altijd mailen!

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen eerst te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft.Tijdens onze eerste ontmoeting (de intake) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en wat jullie wensen zijn. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis. Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een langere film en een korte versie. Daarnaast leg ik momenten volledig vast die voor jullie waardevol zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld de beloftes zijn, een speech, de openingsdans, etc. Mocht je de volledige ceremonie op video willen hebben, dan is dit mogelijk op aanvraag.    


Tijdens de dag probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn, zodat jullie eigenlijk vergeten dat ik er ben. Ik houd ervan om alles zo spontaan mogelijk te filmen. Het wordt echt een terugblik van hoe jullie dag was. Het wordt dus niet in scène gezet.

 

Belangrijkste elementen in de film vind ik: emotie, spontaniteit en humor. Tijdens de dag wil ik geen moment missen en ben ik altijd op zoek om deze 3 elementen vast te leggen in jullie film.

emotie.

spontaniteit.

humor.

Bekijk hier de bruiloftsvideo's

Joël & Henrieke

Mischa & Angelique

Rick & Andrea

Bart & Butch

Johannes & Melody

Jos & Ulla

Michel & Tamara

Wouco & Heleen

Elmar & Anne

Wil je graag meer informatie?