top of page

Trouwen in het buitenland

Merel Mollema Fotografie - Claire&Caroli

VIDEO

BRUILOFT

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg bruiloften graag vast op een ongedwongen manier. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie en sfeer een belangrijke rol speelt. Door mijn lens vang ik de dag zoals die was. Ik houd van bruiloften die net even anders zijn dan anders. Een bruiloft waar de liefde wordt gevierd op jullie eigen manier. Non-traditioneel en persoonlijk. Per jaar heb ik een beperkt aantal plekken voor bruiloften beschikbaar, omdat ik het de aandacht wil geven die het verdient. Willen jullie dat ik deze onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn actuele trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (kennismakingsgesprek) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis, op kantoor of online. Een goede klik is voor iedereen belangrijk. 

Trailer Thica & Bart
Trailer Thica & Bart
00:57
Video afspelen

Trailer Thica & Bart

Trailer Bryan & Jelmer
01:25
Video afspelen

Trailer Bryan & Jelmer

Janiek & Wouter
09:09
Video afspelen

Janiek & Wouter

Jade & Joost
09:44
Video afspelen

Jade & Joost

Hier vind je een selectie trouwfilms uit 2021-2023. Dit kan een trailer of een langere versie zijn. Je ontvangt namelijk een trailer en de uiteindelijk trouwfilm als twee losse video's. Het is optioneel om de geloftes op te nemen en deze te gebruiken onder de video (zoals bij Suzanne & Niek). Als je dit graag wil, vraag dan eerst naar de mogelijkheden, zodat ik kan aangeven of dat ook voor jullie een optie is. 

Trouwfilms

Mijn werkwijze

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er veel verschillende leveranciers zijn waar je uit kunt kiezen. Ik vind het heel belangrijk dat jullie er bewust voor kiezen om mij in te huren, omdat mijn werkwijze jullie aanspreekt. 

De beelden zijn fris en tijdloos bewerkt

Ik monteer geen geloftes onder de video, maar mooie sfeermuziek die past bij de beelden (als je dit wel wil is dit wel mogelijk in overleg)

Ik lever een korte trailer om te delen met familie en vrienden en de uiteindelijke trouwfilm 

Ik leg de dag vast zoals jullie die willen herinneren. Ongedwongen en met de focus op de emotie en sfeer en niet op alle standaard highlights uit je draaiboek.

Pakketten

Standaard Pakket: vanaf 1895

Combi Pakket: vanaf 2195

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL (m.u.v. de eilanden)
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Aanlevering op USB in een leuk pakketje binnen 6-10 weken

✗ 6 uur aanwezig
✗ Fotoalbum met jullie mooiste foto's
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)

✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL (m.u.v. de eilanden)
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Aanlevering op USB in een leuk pakketje binnen 12 weken

De tarieven op de website kunnen afwijken van de huidige tarieven. De actuele tarieven worden altijd naar je opgestuurd, nadat je een aanvraag hebt gedaan.

Wauw wauw wauw! Wat heeft Merel een prachtige trouwfilm voor ons gemaakt. 1 oktober zijn wij getrouwd en voor de kerstdagen kregen wij de film aangeboden. Wat een prachtige film! We herbeleefden de gehele dag. Merel heeft veel details gefilmd, waar wij ons zelf helemaal niet bewust van waren. Het was onmogelijk om de film te bekijken zonder tranen. Naast dat de film prachtig is, is Merel ook nog eens een fantastisch lief en enthousiast persoon. We zullen je bij iedereen aanraden! MEREL, JE BENT GEWELDIG!

- Janneke & Pim - 2022

WAUW!! Super super blij met de video’s en foto’s van onze mooie bruiloft! Met een lach en een traan de beelden bekeken. Bedankt hiervoor! Wij vonden het erg fijn dat jij er was om onze grote dag vast te leggen. Wij hebben totaal niet door gehad dat jij aan het filmen bent, je denkt goed mee maar bovenal ben je zo goed in je werk! Merel, nogmaals WAUW! Bedankt! 

 

- Lotte & Martijn - 2022

Wauw, wauw, wauw! Wat kijken wij iedere keer weer met enorm veel blijdschap en tranen van geluk naar onze trouwvideo. We zijn voor 8 minuten weer helemaal terug op onze dag, zonder het gevoel dat er ook maar iets mist! Merel heeft alle details, emoties en knuffels prachtig vastgelegd, en dat is heel waardevol om terug te zien. De ongedwongen sfeer en één grote stroom aan vreugde spatten van het scherm af, en dat is precies hoe wij ons die dag herinneren! En wat een vakvrouw die meid! De beelden zijn ontzettend kleurrijk, de editing is geweldig, maar bovenal is het heel fijn om Merel erbij te hebben. Ze is enorm gezellig en zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. En gedurende de dag merk je niet op dat ze continu overal de mooiste beelden schiet. We gunnen iedereen een dag met deze ontzettend leuke videograaf, en haar prachtige trouwfilms als resultaat!

 

- Sanne & Yorick - 2022

Merel Mollema Videograaf

Wil je graag meer informatie?

bottom of page