Trouwen in het buitenland

Merel Mollema Fotografie - Claire&Caroli

VIDEO

BRUILOFT

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg de liefde graag vast op een ongedwongen manier. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie en sfeer een belangrijke rol speelt. Door mijn lens vang ik de dag zoals die was. Ik houd van bruiloften die net even anders zijn dan de rest! Dus trouw je op een unieke manier? Of komen er weinig tot geen tradities aan te pas? Dan zijn we waarschijnlijk een goede match! Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (kennismakingsgesprek) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis of online. Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een mooie film die lekker wegkijkt en een korte trailer.