Trouwen in het buitenland

Merel Mollema Fotografie - Claire&Caroli

VIDEO

BRUILOFT

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg de liefde graag vast op een ongedwongen manier. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie en sfeer een belangrijke rol speelt. Door mijn lens vang ik de dag zoals die was en richt ik me dus met name op de sfeer en emotie. Ik houd van bruiloften die net even anders zijn dan de rest! Dus trouw je op een unieke manier? Of komen er weinig tot geen tradities aan te pas? Dan zijn we waarschijnlijk een goede match! Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen eerst te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (de intake) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis (of online). Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een langere film en een korte versie. Daarnaast leg ik momenten volledig vast die voor jullie waardevol zijn. Dit zijn bijvoorbeeld het ja-woord en de geloftes. Mocht je de volledige ceremonie op video willen vastleggen dan is dit mogelijk op aanvraag.    

Hier vind je een selectie trouwfilms uit 2021. De meeste van deze video's zijn de trailers van de lange versie. Je ontvangt namelijk een trailer en de uiteindelijk trouwfilm als twee losse video's. Het is optioneel om de geloftes op te nemen en deze te gebruiken onder de video (zoals bij Suzanne & Niek). Als je dit graag wil, vraag dan eerst naar de mogelijkheden, zodat ik kan aangeven of dat ook voor jullie een optie is. 

Trouwfilms

Pakketten

Standaard Pakket: vanaf 1395

Combi Pakket: vanaf 1655

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Lange video in 4K
✗ Korte video in 4K
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Digitale aanlevering binnen 6-8 weken

✗ 6 uur aanwezig
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Lange video in 4K
✗ Korte video in 4K
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Digitale aanlevering binnen 7-9 weken

✗ mini album met jullie mooiste foto's cadeau

Wat zijn wij blij met de video's van Merel! Wij hadden gekozen voor het standaard pakket +1 uur. Door corona wisten we tot enkele weken van te voren niet of er een feest zou zijn (uiteindelijk niet) en Merel ging hier super flexibel mee om. Ze heeft hele duidelijke afspraken etc. zodat je precies weet wat je kan verwachten. Alle gasten gaven achteraf aan dat ze Merel een gezellig en toegankelijk persoon vonden. Bij het bekijken van de beelden zegt iedereen binnen 5 sec. "Wow wat een helder beeld." Alsof de kleuren van het scherm af spatten. Wat ik heel knap vind is dat ze steeds de intieme moment heeft weten te vangen (iemand die een traantje weg pinkt, een glimlach, een knipoog) alsof ze overal tegelijk was. Beste Merel, heel erg bedankt voor de fantastische beelden, die zullen we voor altijd blijven koesteren.

- Sanne & Ruben - 2021

Lieve woorden

 

Merel is fantastisch! Voor onze bruiloft op het strand zijn we lang op zoek geweest naar een video/fotograaf die paste bij onze wensen. De website van Merel sprong er door de prachtige video’s en foto’s direct uit. We wilden het grootste deel van de bruiloft laten filmen en een paar momenten op de foto, hier had Merel een mooi pakket voor samengesteld. Bij het eerste telefoongesprek en het intake gesprek voelde het gelijk goed. Merel kwam spontaan en gezellig over en dacht goed mee. Op de bruiloft heeft Merel elk moment prachtig weten vast te leggen. Zonder dat we het door hadden stond Merel telkens op het juiste moment op de juiste plek. Beter hadden we niet kunnen wensen. Al het beeldmateriaal werd in een mooi pakketje opgestuurd. De film is fantastisch geworden. Afgelopen maanden hebben we deze regelmatig terug gekeken zodat we de bruiloft keer op keer konden herbeleven. Elk moment is mooi vastgelegd en geeft precies de sfeer die er die dag hing. De film is de beste herinnering geworden die we konden wensen en helpt ons de details en sfeer van de dag te blijven onthouden! Ook de foto’s zijn prachtig geworden! We hebben vooraf en halverwege de avond een fotoshoot gedaan, daarnaast heeft Merel enkele sfeer impressies geschoten van de avond. Jammer dat we maar 1x trouwen, anders zouden we Merel gelijk weer vragen! Echt een aanrader!

- Marjelijne & Koen - 2020

Merel Mollema Videograaf

Wil je graag meer informatie?