Trouwen in het buitenland

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg de liefde graag vast op een ongedwongen manier. Ik houd van bruiloften met weinig tradities, humor en een relaxte sfeer. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie een belangrijke rol speelt. Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen eerst te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (de intake) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis. Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een langere film en een korte versie. Daarnaast leg ik momenten volledig vast die voor jullie waardevol zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld de beloftes zijn, een speech of de openingsdans. Mocht je de volledige ceremonie op video willen hebben, dan is dit mogelijk op aanvraag.    

Video

Bruiloft

Bart & Butch

Johannes & Melody

Jos & Ulla

Bekijk hier alle bruiloftsvideo's van 2019
Merel Mollema Fotografie - A&K - 5.jpg

Wil je graag meer informatie?