Trouwen in het buitenland

Merel Mollema Fotografie - Claire&Caroli

VIDEO

BRUILOFT

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg de liefde graag vast op een ongedwongen manier. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie en sfeer een belangrijke rol speelt. Door mijn lens vang ik de dag zoals die was en richt ik me dus met name op de sfeer en emotie. Ik houd van bruiloften die net even anders zijn dan de rest! Dus trouw je op een unieke manier? Of komen er weinig tot geen tradities aan te pas? Dan zijn we waarschijnlijk een goede match! Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen eerst te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (de intake) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis (of online). Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een mooie film die lekker wegkijkt en een korte trailer. Mocht je de volledige ceremonie op video willen vastleggen dan is dit mogelijk op aanvraag.    

Hier vind je een selectie trouwfilms uit 2021. Dit kan een trailer of een langere versie zijn. Je ontvangt namelijk een trailer en de uiteindelijk trouwfilm als twee losse video's. Het is optioneel om de geloftes op te nemen en deze te gebruiken onder de video (zoals bij Suzanne & Niek). Als je dit graag wil, vraag dan eerst naar de mogelijkheden, zodat ik kan aangeven of dat ook voor jullie een optie is. 

Trouwfilms

Mijn werkwijze

Misschien zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er veel verschillende leveranciers zijn waar je uit kunt kiezen. Ik vind het heel belangrijk dat jullie er bewust voor kiezen om mij in te huren, omdat mijn werkwijze jullie aanspreekt. Uiteindelijk levert een goede match de beste video's op! Hieronder zie je wat mij zoal onderscheidt:

Mijn beelden zijn fris van kleur

Ik monteer geen geloftes onder de video, maar mooie sfeermuziek die past bij de beelden (als je dit wel wil is dit wel mogelijk in overleg)

Ik lever een korte trailer om te delen met familie en vrienden en de uiteindelijke trouwfilm 

Ik leg de dag vast zoals jullie die willen herinneren. Ongedwongen en met de focus op de emotie en sfeer en niet op alle standaard highlights uit je draaiboek.

Pakketten

Standaard Pakket: vanaf 1495

Combi Pakket: vanaf 1675

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Digitale aanlevering binnen 6-10 weken

✗ 6 uur aanwezig
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)

✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Digitale aanlevering binnen 12 weken

✗ mini album met jullie mooiste foto's cadeau

Wat is dit waardevol om de rest van ons leven te hebben. De mooiste momenten van allebei onze bruiloften zijn zo prachtig in beeld vastgelegd door Merel. Heerlijk om lieve mensen om ons heen in 11 minuten precies te kunnen laten zien waar onze dag voor stond. Ze pakt ieder moment! Daarnaast is ze ook gewoon heel erg gezellig en dat vonden we ook heel erg belangrijk :) Een absolute aanrader!! 

 

- Claire & Caroline - 2021

Lieve Merel, Wat is onze trouwfilm mooi geworden. Wij hebben deze gelijk een aantal keren achter elkaar afgespeeld met een lach op ons gezicht! De emoties, de details, de prachtige shots en de muziek erbij - alles is zo mooi! Het voelde echt alsof we de trouwdag even opnieuw beleefden. We twijfelden eerst of we wel een trouwfilm wilden, maar ik zou het iedereen 100% aanraden! 

- Jisoo & Joey - 2021

Meteen onze trouwvideo gekeken toen hij binnen kwam. Super blij mee, de dag gewoon nog een keer herbeleven. Alles zit erin, het staat precies zo op beeld zoals wij het die dag hebben beleefd. Super knap en gaaf gedaan! Ontzettend blij mee, topper!

- Anne & Jan - 2021 

Merel Mollema Videograaf

Wil je graag meer informatie?