top of page

Trouwen in het buitenland

Merel Mollema Fotografie - Claire&Caroli

VIDEO

BRUILOFT

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg bruiloften graag vast op een ongedwongen manier. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie en sfeer een belangrijke rol speelt. Door mijn lens vang ik de dag zoals die was. Ik houd van bruiloften die net even anders zijn dan anders. Een bruiloft waar de liefde wordt gevierd op jullie eigen manier. Non-traditioneel en persoonlijk. Per jaar heb ik een beperkt aantal plekken voor bruiloften beschikbaar, omdat ik het de aandacht wil geven die het verdient. Willen jullie dat ik deze onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn actuele trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (kennismakingsgesprek) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis, op kantoor of online. Een goede klik is voor iedereen belangrijk.