top of page

veelgestelde vragen.

Hoe lang is een video?
Ik maak een korte en een lange video. De korte video is om te delen met vrienden en familie en duurt vaak 2-4 minuten. Op deze manier kun je hem makkelijk doorsturen en voldoet die aan hun spanningsboog. Jullie zelf willen natuurlijk langer naar jullie bruiloft kijken en kunnen er waarschijnlijk geen genoeg van krijgen. Daarom ontvangen jullie ook een lange video van de dag. Deze duurt van 10-15 minuten. Hoe lang een video wordt is afhankelijk van de planning van de dag en het aantal uur dat ik kom filmen. Soms kan die nog iets langer worden, maar dit is het gemiddelde. Ik houd ervan dat video's altijd lekker wegkijken en het geen trage lange video wordt om maar aan veel minuten te komen. Ik gebruik al het leuke beeldmateriaal om jullie dag echt te weergeven zoals die was en hoeveel minuten die dan exact duurt maakt niet uit, als alles er maar in terugkomt :)

Hoe werk je samen met een fotograaf?

Het is eerder regel dan uitzondering dat ik op een bruiloft moet samenwerken met een fotograaf. Ik zelf vind dit eigenlijk altijd heel leuk, omdat je samen als team het beste van jullie dag gaat vastleggen. Voorafgaand contact ik de fotograaf even om alvast elkaar gesproken te hebben en op de dag zelf proberen we zo goed mogelijk met elkaar mee te bewegen, zodat we niet in elkaar beeld verschijnen. Soms zijn mensen bang dat het een nadeel is om een videograaf en fotograaf uit te nodigen op hun bruiloft, maar het is ook juist hartstikke leuk. Vaak sparren we even over de beste hoek en zoeken we bijvoorbeeld een mooie plek uit voor de groepsfoto's. Dus het kan elkaar ook juist alleen maar versterken. Wel raad ik aan om een fotograaf te kiezen die eventueel alleen 's avonds de flits gebruikt. De flits zie je namelijk terug in filmbeelden en ik kan niet om alles heen knippen, dus zie je de flits ook terug in je video's. Dit is zeker geen ramp, maar het is mooier als de flits niet gebruikt wordt. 

Wat als je ziek bent of opeens niet meer kunt komen op onze bruiloft? 

Ik moet wel heel erg ziek zijn, wil ik een bruiloft afzeggen. Mocht dit toch gebeuren of mocht er iets anders zijn waardoor het niet meer gaat lukken, dan regel ik zelf een nieuwe gelijkwaardige videograaf voor jullie. Qua prijs verandert er niets. 

bottom of page