top of page

Foto inloopuurtje.

Is het weer eens tijd om nieuwe foto's te maken voor je bedrijf voor op je website of social kanalen? Of wil je juist met je vriend, vriendin, gezin, man, kinderen of hond op de foto? Alles kan!

Hoe werkt het?
Iedere week organiseer ik 1 of 2 foto inloopuurtjes. Je kunt bij mij langskomen aan de Brigittenstraat 22 en we gaan dan een gezellig rondje wandelen door de buurt en maken ondertussen mooie foto's. Je kunt je inschrijven op zo'n inloopuurtje. Je kunt kiezen uit 30 minuten of het hele uur. 


Kosten
Voor 30 minuten betaal je 95 euro 

Hieronder kun je een geschikt moment uitkiezen. Staat er niks tussen? Neem gerust even contact op en misschien kunnen we dan een ander moment plannen! 

Momenteel geen evenementen

Wat ben ik blij met de foto's die Merel van mij heeft gemaakt! Ik vind het zelf totaal niet fijn om voor de camera te staan (omdat ik zelf ook fotograaf ben), maar toch wist Merel mij volledig op mijn gemak te stellen. De tijd vloog voorbij en nu heb ik super veel foto's die ik heel goed kan gebruiken. Thanks Merel!

 

- Charlotte -

Samenwerken met Merel is absoluut aan te raden! Dankzij haar oog voor detail en rustige en relaxte aanpak is voor de camera staan totaal niet ongemakkelijk. Zelfs als je niet van op de foto's gaan houdt, Merel maakt het ontzettend leuk (en gezellig)! Ik heb nu al twee keer een business shoot gepland en ben super blij met het eindresultaat. Mooie, frisse beelden die ik zowel voor mijn bedrijf als privé kan gebruiken. Topper!

 

- Yvanka - 

Wauw! Ik ben zo blij met de foto's van onze minishoot, Merel! Zo'n korte shoot en dan zo veel mooie en bruikbare foto's. Het was een feestje om met je samen te werken. Je stelde me goed op mijn gemak en het ging gewoon heel fijn en soepel. Dank je wel! Ik kom zeker nog eens bij je terug.

 

- Dorien -

bottom of page