top of page

Bedankt voor je bericht!

Let op! Vanaf maandag 25 maart ben ik met zwangerschapsverlof t/m half juli. Het kan dus zijn dat je geen reactie ontvangt op het invullen van het aanvraagformulier, dat hangt af van jullie trouwdatum. Ik probeer wel alles te bekijken. Ik weet nog niet wanneer ik weer bruiloften wil gaan vastleggen, maar hierover kan ik t.z.t. meer duidelijkheid geven. Ligt jullie trouwdatum na september, dan ontvang je hierover in ieder geval nog een reactie. Trouwen jullie voor augustus 2024, dan is het sowieso verstandig te zoeken naar een andere videograaf. 

Ik probeer je zo snel mogelijk een antwoord te geven! (1-2 dagen). Controleer ook je Spambox, want daar komen mijn mails in enkele gevallen nog weleens in terecht.
Op zaterdag & zondag lees en beantwoord ik mijn mail niet.

 

En nu?

Stap 1 ☞ Ik ga eerst kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie datum
 

Stap 2 ☞ Als ik nog beschikbaar ben, ontvang je een mail met mijn online brochure waarin je meer informatie vindt. Als ik niet meer beschikbaar ben, laat ik dit ook per mail weten.
 

Stap 3 ☞ Enthousiast geworden? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in!
 

Stap 4 ☞ Tijdens een kennismakingsgesprek bij mij thuis of via Zoom leren we elkaar beter kennen. We spreken jullie trouwdag en wensen door. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben!
 

Stap 5 ☞ Willen jullie dat ik de dag kom vastleggen? Leuk! Je trouwdatum staat officieel vast in mijn agenda als je een boekingsbevestiging hebt ontvangen en de aanbetaling van 350 euro is voldaan. 

bottom of page