top of page

Brochure 

2024

Hi aanstormend bruidspaar!

Aller eerst gefeliciteerd met het geweldige feit dat jullie gaan trouwen!  In jullie zoektocht naar een videograaf ben ik op jullie pad gekomen. Ik vind het altijd heel leuk als ik mensen aanspreek met mijn stijl en manier van werken. Ik wil jullie hier graag vertellen wat mijn visie en werkwijze is. Ik vind het heel belangrijk dat er een klik is en we op dezelfde golflengte zitten. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en andersom. Ik ben er van dichtbij bij en ben betrokken bij deze belangrijke dag in jullie leven.

Ik leg jullie dag vast op een pure en persoonlijke manier. Mijn werk bevat veel emotie, humor en spontaniteit. Elementen die ik zelf erg belangrijk vind in het leven en ook graag vang op jullie dag. Ik maak geen chronologische registratie, maar focus me echt op de emotie en sfeer. Dus niet altijd elk moment die in het draaiboek staat komt terug in de film. Dit is een werkwijze die ik mezelf steeds meer eigen maak, omdat dit uitkomt bij de essentie van de dag. Dat zit hem namelijk niet in het zetten van die handtekening of het geven van ringen. Door niet te focussen op de hoogtepunten uit het draaiboek kan ik me richten op de sfeer en liefde die in de dag zitten. Op die manier vertel ik jullie eigen unieke verhaal. Ik houd van non-traditionele bruiloften met een relaxte sfeer en waar een eigen draai aan is gegeven. 

Logo cirkel-35.png

scroll

Achter de camera

Die blonde meid achter de camera, dat ben ik! Ik houd van het leven en geniet altijd ontzettend van kleine dingen. Dit maakt mij een dankbaar mens, want in elke dag zit weer zoveel moois. Ik ben een sarcast en humor staat bij mij hoog in het vandaal. Ik fantaseer altijd een end los en ben erg ondernemend ingesteld. Bij mij blijft een idee geen idee, maar ik zal altijd een poging doen. Zo deed ik ook een poging tot het nastreven van mijn droombaan. Werken als creatieveling met en voor mensen.

 

Liefde betekent voor mij een onvoorwaardelijke band tussen mensen. Het geven en nemen en elkaar altijd steunen. Op de top en in het dal. In 2022 gaf ik in Italië het ja-woord aan de liefde van mijn leven. Ik kan nog elke keer uitkijken naar het moment dat hij weer thuis komt, lachen we ons de buikpijn in en halen we het beste in elkaar naar boven. Op bruiloften ben ik iedere keer weer getuige van de liefde tussen mensen. Die lach, die glinsterende ogen, die tranen van geluk en mooie woorden. Het is zo mooi om dit te mogen vastleggen.

Ik kan genieten van Italiaans eten, een goed glas wijn, hondenfilmpjes, het ontdekken van de wereld, gewoon rommelen in huis en lieve vrienden en familie om me heen. Ik sta open in het leven en wil altijd het beste eruit halen. Ik ben rechtdoor zee, nuchter en sociaal. 

DSC07704.jpg

''Een dierbare herinnering voor ons hele leven!''

Rhodé & Wouter

Standaard Pakket: vanaf 1995

Combi Pakket: vanaf 2295

Pakketten

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Aanlevering op USB in een leuk pakketje binnen 6-10 weken

✗ 6 uur aanwezig
✗ Fotoalbum met jullie mooiste foto's*
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Aanlevering op USB in een leuk pakketje binnen 12 weken

Per uur extra reken ik een tarief van 150 euro. Je kunt het pakket dus zelf uitbreiden met extra uren tot 12 uren (anders in overleg). 

Voor buitenlandse bruiloften komen er nog reis- en verblijfskosten bij op. Afhankelijk van waar jullie trouwen kan ik hier een schatting op voorhand van maken. 

* Het trouwalbum is een standaard album dat wordt meegeleverd (formaat 15x20)

Als we allebei enthousiast zijn geworden, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens die (online) ontmoeting ontdekken we of er een klik is en leren we elkaar beter kennen. Na een kennismakingsgesprek kunnen jullie er voor kiezen om mij te boeken voor jullie grote dag! 

Om jullie datum te reserveren vraag ik een aanbetaling van 350 euro. Bij het voldoen van de aanbetaling gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze ontvangen jullie per mail nav het kennismakingsgesprek. Daarna is de datum officieel gereserveerd!

 

Yes, we do! 

''We twijfelden eerst of we wel een trouwfilm wilden, maar ik zou het iedereen 100% aanraden!''

Jisoo & Joey

''De film is de beste herinnering geworden die we konden wensen''

Marjelijne & Koen

Trailer Thica & Bart
Trailer Bryan & Jelmer
Janiek & Wouter
Jade & Joost
Lynn & Stefan

Het pakketje is ontvangen en we konden niet wachten om de filmpjes te zien. Wauw, wat een kippenvel en tranen in onze ogen. Zo mooi gemaakt, zo goed over nagedacht en wat een oog voor details. We hebben ons weekend weer opnieuw beleefd en dat dankzij de mooie film. We hebben het al 10x bekeken en gaan dat nog veel vaker doen. Heel heel veel dank! Je bent echt een topper en maakt geweldig werk!
 

- Jade & Joost - 2023

We zijn er zóó blij mee!!! Geen woorden voor eigenlijk. Heel bijzonder om de dag op deze manier te kunnen herbeleven. Ook weer heel anders dan foto's. Je hebt de dag echt fantastisch vastgelegd. Heel leuk om iedereen zo blij te zien en al die momenten opnieuw te beleven. De muziek ook goed gekozen en we vinden die shots van de natuur tussendoor ook leuk!

 

- Thica & Bart - 2023

Ooooh Merel! Wat heb jij dit goed gedaan. Wat een talent ben jij! We hebben de film al 4x bekeken en ontdekken steeds nieuwe dingen. Wat is dit waardevol om te hebben zeg. Lachen, huilen en heel veel oh’s en ah’s omdat je alles zo mooi hebt weten te vangen. Een herinnering voor altijd, en daar zijn we je heel heel dankbaar voor! Je hebt jezelf en al onze verwachtingen overtroffen! 

 

- Janiek & Wouter - 2022

bottom of page