top of page

Brochure 

2024

Hi aanstormend bruidspaar!

Aller eerst gefeliciteerd met het geweldige feit dat jullie gaan trouwen!  In jullie zoektocht naar een videograaf ben ik op jullie pad gekomen. Ik vind het altijd heel leuk als ik mensen aanspreek met mijn stijl en manier van werken. Ik wil jullie hier graag vertellen wat mijn visie en werkwijze is. Ik vind het heel belangrijk dat er een klik is en we op dezelfde golflengte zitten. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en andersom. Ik ben er van dichtbij bij en ben betrokken bij deze belangrijke dag in jullie leven.

Ik leg jullie dag vast op een pure en persoonlijke manier. Mijn werk bevat veel emotie, humor en spontaniteit. Elementen die ik zelf erg belangrijk vind in het leven en ook graag vang op jullie dag. Ik maak geen chronologische registratie, maar focus me echt op de emotie en sfeer. Dus niet elk moment die in het draaiboek staat komt terug in de video. Dit is een werkwijze die ik mezelf steeds meer eigen maak, omdat dit uitkomt bij de essentie van de dag. Dat zit hem niet in het zetten van die handtekening of het geven van het ja-woord. Door niet te focussen op de hoogtepunten uit het draaiboek kan ik me richten op de sfeer en liefde die in de dag zitten. Op die manier vertel ik jullie eigen unieke verhaal. Ik houd van non-traditionele bruiloften met een relaxte sfeer en waar een eigen draai aan is gegeven. 

Logo cirkel-35.png

scroll

Achter de camera

Die blonde meid achter de camera, dat ben ik! Ik houd van het leven en geniet altijd ontzettend van kleine dingen. Dit maakt mij een dankbaar mens, want in elke dag zit weer zoveel moois. Ik ben een sarcast en humor staat bij mij hoog in het vandaal. Ik fantaseer altijd een end los en ben erg ondernemend ingesteld. Bij mij blijft een idee geen idee, maar ik zal altijd een poging doen. Zo deed ik ook een poging tot het nastreven van mijn droombaan. Werken als creatieveling met en voor mensen.

 

Liefde betekent voor mij een onvoorwaardelijke band tussen mensen. Het geven en nemen en elkaar altijd steunen. Op de top en in het dal. In 2022 gaf ik in Italië het ja-woord aan de liefde van mijn leven. Ik kan nog elke keer uitkijken naar het moment dat hij weer thuis komt, lachen we ons de buikpijn in en halen we het beste in elkaar naar boven. Op bruiloften ben ik iedere keer weer getuige van de liefde tussen mensen. Die lach, die glinsterende ogen, die tranen van geluk en mooie woorden. Het is zo mooi om dit te mogen vastleggen.

Ik kan genieten van Italiaans eten, een goed glas wijn, hondenfilmpjes, het ontdekken van de wereld, gewoon rommelen in huis en lieve vrienden en familie om me heen. Ik sta open in het leven en wil altijd het beste eruit halen. Ik ben rechtdoor zee, nuchter en sociaal. 

DSC07704.jpg

''Een dierbare herinnering voor ons hele leven!''

Rhodé & Wouter

Standaard Pakket: vanaf 1995

Combi Pakket: vanaf 2295

Pakketten

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Aanlevering op USB in een leuk pakketje binnen 6-10 weken

✗ 6 uur aanwezig
✗ Fotoalbum met jullie mooiste foto's
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen of online
✗ Aanlevering op USB in een leuk pakketje binnen 12 weken

Per uur extra reken ik een tarief van 150 euro. Je kunt het pakket dus zelf uitbreiden met extra uren tot 12 uren (anders in overleg). 

Als we allebei enthousiast zijn geworden, plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens die (online) ontmoeting ontdekken we of er een klik is en leren we elkaar beter kennen. Na een kennismakingsgesprek kunnen jullie er voor kiezen om mij te boeken voor jullie grote dag! 

Om jullie datum te reserveren vraag ik een aanbetaling van 350 euro. Bij het voldoen van de aanbetaling gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze ontvangen jullie per mail nav het kennismakingsgesprek. Daarna is de datum officieel gereserveerd!

 

Yes, we do! 

''We twijfelden eerst of we wel een trouwfilm wilden, maar ik zou het iedereen 100% aanraden!''

Jisoo & Joey

''De film is de beste herinnering geworden die we konden wensen''

Marjelijne & Koen

Jade & Joost
Lynn & Stefan
Robin & Bob
Mariëlle & Tim
Suzanne & Niek

Wauw wauw wauw! Wat heeft Merel een prachtige trouwfilm voor ons gemaakt. 1 oktober zijn wij getrouwd en voor de kerstdagen kregen wij de film aangeboden. Wat een prachtige film! We herbeleefden de gehele dag. Merel heeft veel details gefilmd, waar wij ons zelf helemaal niet bewust van waren. Het was onmogelijk om de film te bekijken zonder tranen. Naast dat de film prachtig is, is Merel ook nog eens een fantastisch lief en enthousiast persoon. We zullen je bij iedereen aanraden! MEREL, JE BENT GEWELDIG!

- Janneke & Pim - 2022

WAUW!! Super super blij met de video’s en foto’s van onze mooie bruiloft! Met een lach en een traan de beelden bekeken. Bedankt hiervoor! Wij vonden het erg fijn dat jij er was om onze grote dag vast te leggen. Wij hebben totaal niet door gehad dat jij aan het filmen bent, je denkt goed mee maar bovenal ben je zo goed in je werk! Merel, nogmaals WAUW! Bedankt! 

 

- Lotte & Martijn - 2022

Wauw, wauw, wauw! Wat kijken wij iedere keer weer met enorm veel blijdschap en tranen van geluk naar onze trouwvideo. We zijn voor 8 minuten weer helemaal terug op onze dag, zonder het gevoel dat er ook maar iets mist! Merel heeft alle details, emoties en knuffels prachtig vastgelegd, en dat is heel waardevol om terug te zien. De ongedwongen sfeer en één grote stroom aan vreugde spatten van het scherm af, en dat is precies hoe wij ons die dag herinneren! En wat een vakvrouw die meid! De beelden zijn ontzettend kleurrijk, de editing is geweldig, maar bovenal is het heel fijn om Merel erbij te hebben. Ze is enorm gezellig en zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. En gedurende de dag merk je niet op dat ze continu overal de mooiste beelden schiet. We gunnen iedereen een dag met deze ontzettend leuke videograaf, en haar prachtige trouwfilms als resultaat!

 

- Sanne & Yorick - 2022

bottom of page