top of page

reviews.

Videografie

Merel is een spontane, enthousiaste videograaf! Samen met haar al onze wensen besproken, alles kunnen invullen hoe we het graag wilden doen. Als je een goede videograaf zoekt voor een scherpe prijs, is Merel zeker een van de beste keuzes die je voor je bruiloft kunt doen!! (Joel & Henrieke)

 

Wij waren erg tevreden over Merel als videograaf. Ze is erg persoonlijk en luisterde goed naar onze wensen. Je merkt niet dat ze aanwezig is, maar aan het eind heeft ze al onze mooie momenten geweldig vastgelegd! Ook heeft ze het videomateriaal snel geleverd en kregen we naderhand alle beelden op een stickje mee, wat erg leuk is.Echt een aanrader! (Rafael & Kirsten)

 

We kenden Merel niet maar hadden al snel het vertrouwen dat ze onze trouwdag mooi zou vastleggen. Ze was op de dag zelf onzichtbaar, maar heeft de prachtigste momenten weten vast te leggen op camera. Een same day edit was de uitdaging en daar is ze geweldig in geslaagd! En de langere film een paar weken later liet ons nog meer nagenieten van de vele mooie momenten. We herbeleven het gevoel van onze trouwdag elke keer weer als we de films bekijken. Fantastisch gedaan! (Mariette)

 

Fotografie

Merel heeft voor ons een newbornshoot gedaan. We zijn erg blij met de prachtige en verrassende foto's die ze van onze pasgeboren dochter en ons hele gezin heeft gemaakt.  Het contact met Merel was ook fijn. Ze neemt rustig de tijd en is heel ongedwongen, vriendelijk en belangstellend. Ze geeft niet veel aanwijzingen en haar aanwezigheid voelde voor ons heel natuurlijk. Zowel Merels werkwijze al de foto's die ze maakt zijn dus heel naturel! (Kees & Leny)  

 

In Merel hebben wij een fantastische fotograaf gevonden: een artiest met oog voor detail, omgeving en vooral ook voor de personen op de foto. Wij waren op zoek naar iemand die wat mooie, spontane foto's van ons kon maken. Merel heeft ons dit, en nog veel meer kunnen bieden. Ze nam ons mee naar een prachtige omgeving, stelde ons op ons gemak en luisterde erg goed naar onze wensen. De gezellige en ontspannen fotoshoot die volgde, leverde een fantastisch resultaat op waar wij heel erg blij mee zijn! In de toekomst zullen we zeker vaker met haar samenwerken en we kunnen iedereen aanraden om hetzelfde te doen! (Kyla & Rens)

 

Wij hebben onlangs een loveshoot gedaan met Merel en we zijn enorm tevreden met het resultaat! De ochtend shooten was ongedwongen, relaxed en gezellig. Dit is terug te zien in foto's die bruisen van spontaniteit met levendige kleuren! Eén dag later stonden de foto's al in onze mailbox, dat was fantastisch. (Danny & Kirsten)

 

Wil je zelf een review insturen?

Stuur het dan als een stukje tekst via de mail naar: merelmollema@gmail.com en gebruik het onderwerp: review

DSC05846.jpg
bottom of page