Brigittenstraat 22, 3512 KM Utrecht  |  0611979678  |  merelmollema@gmail.com  |  KVK nummer: 71072020

reviews.

 

We zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk gekozen hebben Merel in de arm te nemen. We hebben lang getwijfeld of we wel een videograaf wilden, het komt toch bovenop de al niet geringe kosten van een fotograaf. Maar Merel was hartstikke flexibel en dacht goed mee met onze wensen. In de voorbereiding was ze zeer prettig en helder in de communicatie en op de dag zelf ging ze helemaal op in de dag. We hebben haar amper opgemerkt en toch staat álles er op! Heel erg bijzonder om bewegend beeld te hebben van die dag, het geeft toch een hele andere indruk dan de foto's. Lang verhaal kort: érg blij met Merel en haar mooie video! (Ursula)

 

 

 

 

Merel is een spontane, enthousiaste videograaf! Samen met haar al onze wensen besproken, alles kunnen invullen hoe we het graag wilden doen. Als je een goede videograaf zoekt voor een scherpe prijs, is Merel zeker een van de beste keuzes die je voor je bruiloft kunt doen!!

 

 

 

Super gave videograaf en ik zal haar aan iedereen aanraden! (Johannes)

 

 

Wij waren erg tevreden over Merel als videograaf. Ze is erg persoonlijk en luisterde goed naar onze wensen. Je merkt niet dat ze aanwezig is, maar aan het eind heeft ze al onze mooie momenten geweldig vastgelegd! Ook heeft ze het videomateriaal snel geleverd en kregen we naderhand alle beelden op een stickje mee, wat erg leuk is.
Echt een aanrader! (Rafael & Kirsten)

Voor onze save-the-date-kaart wilden we graag een mooie foto. Merel schoot voor onze loveshoot zoveel mooie plaatjes dat we niet konden kiezen! We zijn erg tevreden met het resultaat, met name over de kleuren en sprekende foto's. Merel stelt je erg op je gemak en heeft veel gevoel voor beeld. De aanwijzingen die ze gaf waren heel natuurlijk, waardoor de foto's echt ons laten zien. (Jens & Marleen)

Merel heeft de newbornshoot van onze tweeling gedaan. Ze stelde ons allemaal op ons gemak, nam de leiding, had veel geduld en was erg lief voor onze kinderen. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt van de tweeling én van ons als gezin. Ze heeft ons vastgelegd zoals we zijn en niets geforceerd. De foto’s kregen we snel in de mail en we konden uit veel foto’s kiezen. Merel als fotograaf is echt een aanrader. (Annelies)

Wij kijken terug op een hele prettige samenwerking met Merel.  Voorafgaand aan de opdracht is ze ons komen opzoeken voor een kennismakingsgesprek. Dit was een fijn gesprek, waarbij Merel enthousiast meedacht en goed aansloot bij onze wensen. Op de bruiloft zelf is Merel voor ons grotendeels onzichtbaar geweest, wat wij als erg prettig en professioneel hebben ervaren. Dit heeft ook geleid tot meerdere authentieke beelden die een goede impressie gaven van de dag en onze eigen beleving. We zijn dan ook erg tevreden over het resultaat. Hierin was goed zichtbaar dat ze onze wensen heeft meegenomen en wordt ook Merels creativiteit zichtbaar als het gaat om het gebruik van verschillende invalshoeken qua beeld en goede afstemming met de achtergrond muziek. Het hebben van een filmpje is echt een waardevolle herinnering van de dag! (Lianne & Fieke)

Merel heeft voor ons een newbornshoot gedaan. We zijn erg blij met de prachtige en verrassende foto's die ze van onze pasgeboren dochter en ons hele gezin heeft gemaakt.  Het contact met Merel was ook fijn. Ze neemt rustig de tijd en is heel ongedwongen, vriendelijk en belangstellend. Ze geeft niet veel aanwijzingen en haar aanwezigheid voelde voor ons heel natuurlijk. Zowel Merels werkwijze al de foto's die ze maakt zijn dus heel naturel! (Kees & Leny)  

In Merel hebben wij een fantastische fotograaf gevonden: een artiest met oog voor detail, omgeving en vooral ook voor de personen op de foto. Wij waren op zoek naar iemand die wat mooie, spontane foto's van ons kon maken. Merel heeft ons dit, en nog veel meer kunnen bieden. Ze nam ons mee naar een prachtige omgeving, stelde ons op ons gemak en luisterde erg goed naar onze wensen. De gezellige en ontspannen fotoshoot die volgde, leverde een fantastisch resultaat op waar wij heel erg blij mee zijn! In de toekomst zullen we zeker vaker met haar samenwerken en we kunnen iedereen aanraden om hetzelfde te doen! (Kyla & Rens)

Wij hebben onlangs een loveshoot gedaan met Merel en we zijn enorm tevreden met het resultaat! De ochtend shooten was ongedwongen, relaxed en gezellig. Dit is terug te zien in foto's die bruisen van spontaniteit met levendige kleuren! Eén dag later stonden de foto's al in onze mailbox, dat was fantastisch. (Danny & Kirsten)