prijzen.

Helaas moet ik ook eten en gaat voor niets te zon op, dus zit er aan de video's en shoots ook een prijskaartje. Alle info over prijzen kun je hier vinden. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Een videograaf én een fotograaf inhuren te duur? Kijk dan eens naar het Combi pakket. Wellicht is dit wel wat voor jullie. Vragen? Stuur gerust een berichtje via het contactformulier!

✗ 6 uur videografie 
✗ Lange video in 4K
✗ Korte video in 4K
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Muzieklicentie
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Utrecht
✗ Digitale aanlevering binnen 6-8 weken

Vanaf

995
Standaard pakket
Combi pakket

✗ 6 uur aanwezig
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Lange video in 4K
✗ Korte video in 4K
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Muzieklicentie
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Utrecht
✗ Digitale aanlevering binnen 6-8 weken

1395

Vanaf

✗ 1 - 1,5 uur fotografie

✗ Nabewerking

✗ Alle gelukte foto's
✗ Digitale aanlevering binnen 2-3 weken

✗ Exclusief reiskosten

Fotografie

Vanaf

175

- Alle prijzen zijn inclusief btw en dus exclusief financiële verrassingen ;) Uren van het pakket kun je nog uitbreiden.
- De tarieven op de website zijn de tarieven van 2020. Voor informatie over 2021 kun je me mailen. 

*Combipakket
Het combipakket is speciaal voor bruidsparen die meer met video hebben dan met foto's, maar die nog wel foto's van hun trouwdag willen hebben of voor bruidsparen waarbij een fotograaf en een videograaf niet allebei in het budget passen. Daarom bied ik dit combipakket aan. Op deze manier leg ik je hele dag vast op video, maar doe ik ook een fotoshoot met jullie op een locatie naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk om foto's met de daggasten te laten maken. Wil je meer informatie over dit pakket?

 

 

Fotoshoot
Prijzen voor de fotoshoot gelden voor een newbornshoot, zwangerschapshoot, loveshoot of familieshoot. Voor bedrijfsfotografie gelden andere tarieven. 

Trouwen in het buitenland

Voor bruiloften in het buitenland maak ik een passend pakket. Dit kan op aanvraag. In mijn portfolio staat een voorbeeld van een bruiloft in Frankrijk en een bruiloft in Toscane, dus houd mijn portfolio in de gaten, mocht je meer willen zien van mijn werk in het buitenland.

Afwijken van de pakketen
Wil je van de pakketten afwijken? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheid via het contactformulier. 

Bedrijfsvideo
Wil je een bedrijfsvideo laten maken? Dat is ook zeker mogelijk! Kijk hier voor meer informatie en vraag prijzen op via het contactformulier

Algemene voorwaarden