top of page
DSC09841.jpg

Jouw lievelingsfilm met liefde gemaakt

Ik leg de liefde graag vast op een ongedwongen manier. Ik houd van bruiloften met weinig tradities, humor en een relaxte sfeer. In plaats van een totale registratie van de dag, maak ik een sfeerfilm waarin emotie een belangrijke rol speelt. Wil jij dat ik jouw onvergetelijke dag kom vastleggen? Vul dan het contactformulier in. Zo kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben en stuur ik jullie mijn trouwbrochure op. 

Als jullie datum nog vrij is, dan ontmoeten we elkaar eerst voorafgaand aan jullie dag. Ik vind het belangrijk om de mensen die ik ga vastleggen eerst te leren kennen. Op die manier weet ik beter wat bij jullie past en kan ik er echt een persoonlijke video van maken. Daarnaast ben ik niet meer een volstrekt vreemde videograaf die rondloopt op jullie bruiloft. Ik vind het heel belangrijke dat jullie je bij mij op je gemak voelen en andersom. 
 

Tijdens onze eerste ontmoeting (de intake) hebben we het over wat voor jullie belangrijk is en leren we elkaar beter kennen. Ik plan met jullie een ontmoeting in, gewoon bij mij thuis. Een goede klik is belangrijk om er samen wat moois van te maken! Ik maak een langere film en een korte versie. Daarnaast leg ik momenten volledig vast die voor jullie waardevol zijn. Dit zijn bijvoorbeeld het ja-woord en de geloftes. Mocht je de volledige ceremonie op video willen hebben of stukjes en speeches, dan is dit mogelijk op aanvraag.    

Bart & Butch

Johannes & Melody

Jos & Ulla

Bekijk hier alle bruiloftsvideo's van 2019

Pakketten

Standaard Pakket

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Lange video in 4K
✗ Korte video in 4K
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Utrecht of online
✗ Digitale aanlevering binnen 6-8 weken

Vanaf 1295

Combi Pakket

✗ 6 uur aanwezig
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Preview fotoshoot binnen 1 week
✗ Lange video in 4K
✗ Korte video in 4K
✗ Jullie speciale momenten los
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Utrecht of online
✗ Digitale aanlevering binnen 7-9 weken

Vanaf 1595

Ervaringen

Merel is een spontane, enthousiaste videograaf! Samen met haar al onze wensen besproken, alles kunnen invullen hoe we het graag wilden doen. Als je een goede videograaf zoekt voor een scherpe prijs, is Merel zeker een van de beste keuzes die je voor je bruiloft kunt doen!! 

 

- Henrieke & Joël -

We kenden Merel niet maar hadden al snel het vertrouwen dat ze onze trouwdag mooi zou vastleggen. Ze was op de dag zelf onzichtbaar, maar heeft de prachtigste momenten weten vast te leggen op camera. Een same day edit was de uitdaging en daar is ze geweldig in geslaagd! En de langere film een paar weken later liet ons nog meer nagenieten van de vele mooie momenten. We herbeleven het gevoel van onze trouwdag elke keer weer als we de films bekijken. Fantastisch gedaan!

 

- Mariette & Ron - 

We zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk gekozen hebben Merel in de arm te nemen. We hebben lang getwijfeld of we wel een videograaf wilden, het komt toch bovenop de al niet geringe kosten van een fotograaf. Maar Merel was hartstikke flexibel en dacht goed mee met onze wensen. In de voorbereiding was ze zeer prettig en helder in de communicatie en op de dag zelf ging ze helemaal op in de dag. We hebben haar amper opgemerkt en toch staat álles er op! Heel erg bijzonder om bewegend beeld te hebben van die dag, het geeft toch een hele andere indruk dan de foto's. Lang verhaal kort: érg blij met Merel en haar mooie video!

 

- Jos & Ulla -

Bruiloft videograaf Groningen Trouwfilm

Wil je graag meer informatie?

bottom of page