bedrijven & eigen ondernemers

Het is als bedrijf of als ondernemer belangrijk dat je goed beeldmateriaal hebt. Hiermee ben je online zichtbaarder, kun je laten zien wat je te bieden hebt en creëer je een professionele uitstraling. Voor bedrijven en ondernemers bied ik verschillende pakketten aan waardoor jij je bedrijf een boost kunt geven. Je kunt kiezen uit video of fotografie. 

Foto's & video's voor je bedrijf! 

Voor bedrijven en eigen ondernemers bied ik ook fotografie en video's aan. Met mijn communicatie achtergrond vind ik het erg leuk om mee te denken met bedrijven en eigen ondernemers. Hoe zet je jezelf op de kaart? Wat wil je uitstralen? Wat wil je laten zien van jezelf en je bedrijf? Voorafgaand duik ik in je bedrijf en kijken we samen wat het beste werkt voor je bedrijf. 

 

 

Je kunt hieronder zien wat voor mogelijkheden er zijn. Staat er niet iets bij wat je zoekt?  Je kunt me altijd een berichtje sturen, zodat ik kan kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Zo maak ik video's voor bedrijven en eigen ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan: personal branding video's, promovideo's, evenementenvideo's, aftermovies of een 'werken bij' video.

Content fotografie

Heb je content nodig voor op je website of social kanalen? Met een content shoot schieten we mooie plaatjes die jij kunt gebruiken om jezelf, je bedrijf met bijbehorende producten en diensten beter te laten zien. We creëren samen een goede setting/sfeer die past bij jouw bedrijf. Voorafgaand aan de shoot hebben we contact over de locatie, de uitstraling en setting. Ik denk graag mee met je wensen en de boodschap die je wilt overbrengen.

Vanaf

225

Content video

Wil je bedrijf of eigen onderneming laten zien aan de hand van een video? Hierin kun je vertellen waar je voor staat en wat je bedrijf doet. Hierdoor hebben mensen in een paar minuten een goed beeld van wie jij bent en wat je doet. Video is niet meer weg te denken en laat op een duidelijke en snelle manier aan potentiële klanten zien of jouw bedrijf iets voor hen kan betekenen. Voorafgaand kijken we samen wat jij in de video wil delen en hoe we dit op een juiste manier kunnen vertalen naar een bedrijfsvideo. Ik denk mee met de boodschap die je wilt overbrengen, de setting/sfeer en uitstraling die je als bedrijf wilt laten zien.  

Vanaf

495

Wil je graag meer informatie?