top of page

Brochure 

2022

Hi aanstormend bruidspaar!

Aller eerst gefeliciteerd met het geweldige feit dat jullie gaan trouwen! Jullie zijn inmiddels vast druk bezig met het vormgeven van jullie grote dag! In jullie zoektocht naar een videograaf ben ik op jullie pad gekomen. Ik vind het altijd heel leuk als ik mensen heb aangesproken met mijn stijl en manier van werken. Ik wil jullie hier graag vertellen wat mijn visie is en jullie aan de hand nemen door mijn kijkwijze. Ik vind het heel belangrijk dat er een klik is en we op dezelfde golflengte zitten. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en andersom. Ik ben er van dichtbij bij en betrokken bij deze belangrijke dag in jullie leven.

DSC01309.jpg
Logo cirkel-35.png

Ik leg jullie dag vast op een pure en persoonlijke manier. Mijn werk bevat veel emotie, humor en spontaniteit. Elementen die ik zelf erg belangrijk vind in het leven en ook graag vang op jullie dag. Ik maak geen chronologische registratie van de dag, maar focus me echt op de emotie en sfeer van de dag. Op die manier vertel ik jullie eigen unieke verhaal. Ik houd van non-traditionele bruiloften met een relaxte sfeer en waar een eigen draai aan is gegeven.

Ik leg jullie dag op zo'n manier vast dat jullie bij het zien van het eindresultaat de dag weer helemaal opnieuw beleven, keer op keer. De video zal met de jaren dierbaarder worden en daar ben ik me altijd van bewust. Daarom vind ik het een hele eer als ik jullie bruiloft mag vastleggen! Lees deze brochure rustig door en als er vragen zijn, laat het me weten! 

scroll

Achter de camera

DSC09028.jpg

Die blonde meid achter de camera, dat ben ik! Ik houd van het leven en geniet altijd ontzettend van kleine dingen. Dit maakt mij een dankbaar mens, want in elke dag zit weer zoveel moois. Ik ben een sarcast en humor staat bij mij hoog in het vandaal. Ik fantaseer altijd een end los en ben erg ondernemend ingesteld. Bij mij blijft een idee geen idee, maar ik zal altijd een poging doen. Zo deed ik ook een poging tot het nastreven van mijn droombaan. Werken als creatieveling met en voor mensen. En tot op de dag van vandaag mag ik deze droombaan uitvoeren.

 

Liefde betekent voor mij een onvoorwaardelijke band tussen twee personen. Het geven en nemen en elkaar altijd steunen. Op de top en in het dal. Ik heb zelf 4 jaar geleden de liefde van mijn leven ontmoet en in 2022 gaan wij zelf ook trouwen. Ik kan nog elke keer uitkijken naar het moment dat hij weer thuis komt, lachen we ons de buikpijn in en halen we het beste in elkaar naar boven. Ondanks dat het soms lijkt alsof levenslange liefde niet meer bestaat, zie ik het gelukkig nog zo vaak om mij heen. Zo zijn mijn ouders al 35 jaar gelukkig getrouwd en zie ik op bruiloften iedere keer weer de liefde tussen mensen. Die lach, die glinsterende ogen, die tranen van geluk en mooie woorden. Het is zo mooi om dit te mogen vastleggen voor mensen! Om het moment te bevriezen voor altijd. 

Ik kan genieten van Italiaans eten, een goed glas wijn, hondenfilmpjes, het ontdekken van de wereld en lieve mensen om me heen. Ik sta open in het leven en wil altijd het beste eruit halen. Ik ben rechtdoor zee, nuchter en sociaal. Mensen vinden mij ook vaak nieuwsgierig, maar ik ben gewoon geïnteresseerd en vraag zonder gene je het hemd van het lijf. Dus zet je schrap ;)

Standaard Pakket

Pakketten

✗ 6 uur aanwezig 
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los (zoals ja-woord)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen (of online)
✗ Digitale aanlevering binnen 6-8 weken

Vanaf 1495

Combi Pakket

✗ 6 uur aanwezig
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Trailer van de trouwfilm (1-2 min)
✗ Trouwfilm (5-9 min)
✗ Jullie speciale momenten los (zoals ja-woord)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen (of online)
✗ Digitale aanlevering binnen 7-9 weken

✗ Mini album met jullie mooiste foto's cadeau

Vanaf 1675

Per uur extra reken ik een tarief van 150 euro. Je kunt het pakket dus zelf uitbreiden met extra uren tot 12 uren. Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden zoals een same-day-edit en ceremoniefilm. Mocht je hier interesse in hebben, kun je dit aangeven! De lengte van de video hangt heel erg af van de dagindeling en het aantal uren dat ik aanwezig ben. Dit is dus een schatting en verschilt per bruiloft. Ik zorg altijd dat de video lekker wegkijkt en de mooiste momenten erin verwerkt zijn.

Zijn jullie enthousiast geworden? Door het contactformulier in te vullen, kan ik voor jullie een offerte maken en heb ik meteen de informatie die ik nodig heb. Als eerste kijk ik of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. Als dat zo is ontvangen jullie een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek! Tijdens die (online) ontmoeting ontdekken we of er een klik is en leren we elkaar beter kennen. Na een kennismakingsgesprek kunnen jullie er voor kiezen om mij te boeken voor jullie grote dag! 

Om jullie datum te reserveren vraag ik een aanbetaling van 350 euro. Bij het voldoen van de aanbetaling gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze ontvangen jullie per mail nav het kennismakingsgesprek. Daarna is de datum voor jullie officieel gereserveerd!

 

Yes, we do! 

Wat zijn wij blij met de video's van Merel! Wij hadden gekozen voor het standaard pakket +1 uur. Door corona wisten we tot enkele weken van te voren niet of er een feest zou zijn (uiteindelijk niet) en Merel ging hier super flexibel mee om. Ze heeft hele duidelijke afspraken etc. zodat je precies weet wat je kan verwachten. Alle gasten gaven achteraf aan dat ze Merel een gezellig en toegankelijk persoon vonden. Bij het bekijken van de beelden zegt iedereen binnen 5 sec. "Wow wat een helder beeld." Alsof de kleuren van het scherm af spatten. Wat ik heel knap vind is dat ze steeds de intieme moment heeft weten te vangen (iemand die een traantje weg pinkt, een glimlach, een knipoog) alsof ze overal tegelijk was. Beste Merel, heel erg bedankt voor de fantastische beelden, die zullen we voor altijd blijven koesteren.

- Sanne & Ruben - 2021

Lieve woorden

 

Merel is fantastisch! Voor onze bruiloft op het strand zijn we lang op zoek geweest naar een video/fotograaf die paste bij onze wensen. De website van Merel sprong er door de prachtige video’s en foto’s direct uit. We wilden het grootste deel van de bruiloft laten filmen en een paar momenten op de foto, hier had Merel een mooi pakket voor samengesteld. Bij het eerste telefoongesprek en het intake gesprek voelde het gelijk goed. Merel kwam spontaan en gezellig over en dacht goed mee. Op de bruiloft heeft Merel elk moment prachtig weten vast te leggen. Zonder dat we het door hadden stond Merel telkens op het juiste moment op de juiste plek. Beter hadden we niet kunnen wensen. Al het beeldmateriaal werd in een mooi pakketje opgestuurd. De film is fantastisch geworden. Afgelopen maanden hebben we deze regelmatig terug gekeken zodat we de bruiloft keer op keer konden herbeleven. Elk moment is mooi vastgelegd en geeft precies de sfeer die er die dag hing. De film is de beste herinnering geworden die we konden wensen en helpt ons de details en sfeer van de dag te blijven onthouden! Ook de foto’s zijn prachtig geworden! We hebben vooraf en halverwege de avond een fotoshoot gedaan, daarnaast heeft Merel enkele sfeer impressies geschoten van de avond. Jammer dat we maar 1x trouwen, anders zouden we Merel gelijk weer vragen! Echt een aanrader!

- Marjelijne & Koen - 2020

Trailer Thica & Bart
Trailer Bryan & Jelmer
Janiek & Wouter
Jade & Joost
Lynn & Stefan
bottom of page