Brochure 

2021-2022

Hi aanstormend bruidspaar!

Aller eerst gefeliciteerd met het geweldige feit dat jullie gaan trouwen! Jullie zijn inmiddels vast druk bezig met het vormgeven van jullie grote dag! In jullie zoektocht naar een videograaf ben ik op jullie pad gekomen. Ik vind het heel bijzonder dat ik jullie heb kunnen aanspreken met mijn stijl en manier van werken. Ik wil jullie hier graag vertellen wat mijn visie is en jullie aan de hand nemen door mijn kijkwijze. Ik vind het heel belangrijk dat er een klik is en we op dezelfde golflengte zitten. Het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij mij en andersom. Ik ben er van dichtbij bij en betrokken bij deze belangrijke dag in jullie leven.

Ik leg jullie dag vast op een pure en persoonlijke manier. Mijn werk bevat veel emotie, humor en spontaniteit. Elementen die ik zelf erg belangrijk vind in het leven en ook graag vang op jullie dag. Ik maak geen chronologische registratie van de dag, maar focus me echt op de emotie en sfeer van de dag. Op die manier vertel ik jullie eigen unieke verhaal. Ik houd van non-traditionele bruiloften met een relaxte sfeer en waar een eigen draai aan is gegeven.

Ik leg jullie dag op zo'n manier vast dat jullie bij het zien van het eindresultaat de dag weer helemaal opnieuw beleven, keer op keer. De video zal met de jaren dierbaarder worden en daar ben ik me altijd van bewust. Daarom vind ik het een hele eer als ik jullie bruiloft mag vastleggen! Lees deze brochure rustig door en als er vragen zijn, laat het me weten! 

Merel Mollema Fotografie - Jannieke & Le
DSC01309.jpg

scroll

Achter de camera

DSC01701.jpg

Die blonde meid achter de camera, dat ben ik! Ik houd van het leven en geniet altijd ontzettend van kleine dingen. Dit maakt mij een dankbaar mens, want in elke dag zit weer zoveel moois. Ik ben een sarcast en humor staat bij mij hoog in het vandaal. Ik fantaseer altijd een end los en ben erg ondernemend ingesteld. Bij mij blijft een idee geen idee, maar ik zal altijd een poging doen. Zo deed ik ook een poging tot het nastreven van mijn droombaan. Werken als creatieveling met en voor mensen. En tot op de dag van vandaag mag ik deze droombaan uitvoeren.

 

Liefde betekent voor mij een onvoorwaardelijke band tussen twee personen. Het geven en nemen en elkaar altijd steunen. Op de top en in het dal. Ik heb zelf 4 jaar geleden de liefde van mijn leven ontmoet en ben iedere dag nog zo blij met hem. Zo kan ik nog elke keer uitkijken naar het moment dat hij weer thuis komt, lachen we ons de buikpijn in en halen we het beste in elkaar naar boven. En ook hier knalt de deur weleens met opzet dicht, maar het helemaal geven aan elkaar maakt je band zo sterk. Ondanks dat het soms lijkt alsof levenslange liefde niet meer bestaat, zie ik het gelukkig nog zo vaak om mij heen. Zo zijn mijn ouders al 34 jaar onafscheidelijk en zie ik op bruiloften iedere keer weer de liefde tussen mensen. Die lach, die glinsterende ogen, die tranen van geluk en mooie woorden. Het is zo mooi om dit te mogen vastleggen voor mensen! Om het moment te bevriezen voor altijd. 

Ik kan genieten van Italiaans eten, een goed glas wijn, hondenfilmpjes, het ontdekken van de wereld en lieve mensen om me heen. Ik sta open in het leven en wil altijd het beste eruit halen. Ik ben rechtdoor zee, nuchter en sociaal. Mensen vinden mij ook vaak nieuwsgierig, maar ik ben gewoon geïnteresseerd en vraag zonder gene je het hemd van het lijf. Dus zet je schrap ;)

Pakketten

Per uur extra 145 euro. Je kunt het pakket dus zelf uitbreiden met extra uren tot 12 uren. Daarnaast zijn er nog extra mogelijkheden zoals een same-day-edit, ceremoniefilm en speeches en stukjes los gefilmd. Mocht je hier interesse in hebben, kun je dit aangeven! De lengte van de video hangt heel erg af van de dagindeling en het aantal uren dat ik aanwezig ben. Dit is dus een schatting en verschilt per bruiloft. Ik zorg altijd dat de video lekker wegkijkt en de mooiste momenten erin verwerkt zijn.

✗ 6 uur aanwezig
✗ Bruidsfotoshoot + daggasten foto's
✗ Lange video (5-9 min)

✗ Korte video (1-2 min)
✗ Jullie speciale momenten los (zoals ja-woord)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen (of online)
✗ Digitale aanlevering binnen 6-9 weken

Combi Pakket

✗ 6 uur videografie 
✗ Lange video (5-9 min)
✗ Korte video (1-2 min)
✗ Jullie speciale momenten los (zoals ja-woord)
✗ Reiskosten vergoed in heel NL
✗ Kennismaking in Groningen (of online)
✗ Digitale aanlevering binnen 6-8 weken

Standaard Pakket

Vanaf 1295

Vanaf 1595

 

Zijn jullie enthousiast geworden? Door het contactformulier in te vullen, kan ik voor jullie een offerte maken. Als je dat al gedaan hebt, ontvang je nog een offerte. Als eerste kijk ik of ik nog beschikbaar ben op jullie datum. Als dat zo is plannen we een kennismakingsgesprek in! Tijdens die (online) ontmoeting ontdekken we of er een klik is en leren we elkaar beter kennen.

Om jullie datum te reserveren vraag ik een aanbetaling van 350 euro. Bij het voldoen van de aanbetaling gaan jullie automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Deze ontvangen jullie per mail.

 

Yes, we do! 

Lieve woorden

 

Merel is een lieve, vrolijke maar bescheiden videograaf. Het voelde vanaf het moment dat we haar zagen al goed. Ze dacht heel goed mee en gaf ons wat tips. Op de dag zelf was ze heel erg op achtergrond zodat je niet eens doorhad dat je werd gefilmd. Dit werkte heel prettig want wij houden er allebei niet zo van om gefilmd te worden. Ook van onze daggasten hoorden we lovende uitspraken over Merel. Ze was heel sociaal. Wij kregen echt heel snel de filmpjes en ze heeft de dag prachtig in beeld gebracht met bijpassende muziek. Wij raden iedereen Merel echt aan!

- Heleen & Wouco -

 

Hi Merel, heel veel dank! Tijdens de Kerstdagen de film natuurlijk aan de hele familie laten zien en ze vonden het prachtig!! De film wordt ook steeds mooier. Wat we vooral ook zo knap vinden achteraf is dat je eigenlijk op de dag zelf nauwelijks zichtbaar was, maar steeds op de goede plek blijkt te hebben gestaan met een geweldige film als resultaat. We’re very impressed!! 

- Bettine & Jan -

We zijn ontzettend blij dat we uiteindelijk gekozen hebben Merel in de arm te nemen. We hebben lang getwijfeld of we wel een videograaf wilden, het komt toch bovenop de al niet geringe kosten van een fotograaf. Maar Merel was hartstikke flexibel en dacht goed mee met onze wensen. In de voorbereiding was ze zeer prettig en helder in de communicatie en op de dag zelf ging ze helemaal op in de dag. We hebben haar amper opgemerkt en toch staat álles er op! Heel erg bijzonder om bewegend beeld te hebben van die dag, het geeft toch een hele andere indruk dan de foto's. Lang verhaal kort: érg blij met Merel en haar mooie video!

- Ursula & Jort -